Annoncørbetalt indhold

Få hjælp, og find en bedemand i Svendborg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bedrebegravelse.dk

Står du og har brug for en hjælpende hånd til det praktiske i forbindelse med et dødsfald? Så kan du i denne artikel læse mere om, hvad du kan overveje for at finde frem til den rette hjælp.


Vælg en lokal bedemand

Der kan være nogle fordele i at vælge en bedemand, som bor i dit nærområde eller by. Bor du eksempelvis i Svendborg, kan du med fordel vælge en bedemand Svendborg. Det kan have indflydelse på prisen, hvor langt bedemanden skal køre, og skal din kære begraves eller bisættes i området, er der også en god chance for, at bedemanden allerede har en god kontakt til den lokale præst m.m.


Spar penge på bedemand

De fleste indhenter tilbud hos forskellige håndværkere, når de skal have lavet en større renovering af huset. Flere danskere er normalt ikke bange for at prutte lidt om prisen, men når det kommer til valg af bedemand, er det ikke sikkert, vi undersøger forskellige muligheder.

Det er rimeligt at spørge ind til, hvor store udgifterne til begravelsen er.


Hvis du ønsker at holde prisen så lav som muligt, så kan det være en god idé at sammenligne priserne på forskellige bedemandsforretninger.


Du kan også bestille sin bedemand online. I dag er det nemlig muligt at bestille en bedemand direkte på nettet, og det kan være med til at holde prisen nede. Du har som køber de samme rettigheder, når du køber online som i en forretning – derfor behøver du ikke være bekymret for at bestille din bedemand online.


Det sørger bedemanden for

Det er forskelligt fra bedemand til bedemand, hvad der sørges for, og hvad man selv skal stå for. Mange bedemænd tilbyder dog levering af kiste, levering af ligtøj, påklædning af afdøde, kørsel i rustvogn, levering af urne og transport af urne til krematorie.


Man kan dog sagtens få bedemanden til at tage sig af flere opgaver, hvis man ønsker det. Det kan dog være med til at øge prisen. Her er det derfor vigtigt at være opmærksom på, hvad man reelt har brug for hjælp til, og hvad man ikke har brug for – og om det evt. er noget, man selv kan stå for fremfor at betale bedemanden for det.


En bedemand kan også hjælpe med:


-     Indrykning af dødsannonce i avisen

-     Bestilling og levering af blomster, kranse og dekorationer

-     Reservering af kapel

-     Reservering og bestilling af gravsted samt gravsten og meget mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit