Annoncørbetalt indhold

Giv dine rum et nyt udtryk med nye gulve

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af farve-xperten.dk

Alt for ofte glemmer vi gulvet, når vi skal indrette vores hjem på ny. Gulvet er en essentiel del af vores bolig, så hvorfor glemmer vi det? Vores valg af gulv kan på mange måder være med til at give boligen kant og et anderledes udtryk. Læs her hvordan.

Trægulve til hjemmet – en klassiker

Et trægulv giver dit hjem et naturligt og klassisk touch, og så er det super smukt. Trægulve varierer i udseende og udtryk, alt efter hvilken træsort du vælger. Med et trægulv i ask får du et gulv, som kan gå fra gråt til lysebrunt. Du får fantastiske farvespil og nuancer i træet, hvilket er med til at gøre dit gulv unikt og levende. Derudover giver gulvplanker i ask også et luftigt og let udtryk. Et gulv i bøg giver en varm stemning i rummet og et luftigt og behageligt udtryk. Med et birketræsgulv får du en bølget struktur og lige åretegninger i gulvplankerne. Du vil, ligesom med gulvplanker i ask, tilføje et let og luftigt udtryk til rummet.

LVT-gulve – bare lidt smartere

Luxury Vinyl Tiles (også kaldet LVT-gulve) er højkvalitets vinylgulve, som kan tilpasses efter dine behov og præferencer. Et LVT-gulv kan fås i et hav af farver og udtryk og kan placeres på forskellige måder. Et LVT-gulv har en høj slidstyrke, hvilket gør, at det holder sig fri for slid og mærker. Derudover er det også modstandsdygtigt overfor ridser og pletter. Har du børn eller husdyr i husstanden, behøver du derfor ikke bekymre dig om, at disse gør skade på gulvet. LVT-gulve er, modsat trægulve og flisegulve, fleksible og bløde at gå på.
LVT-gulve giver dig mulighed for at lege med farver og faconer, og så kommer de som både click-gulv og looselay, hvor du kan lave dit helt eget unikke gulvdesign.

Gulvtæpper til alle rum

Et gulvtæppe bringer varme og en hyggelig stemning til rummet. Et gulvtæppe varmer, isolerer rumklangen og er helt generelt et dejligt og behageligt underlag at gå på. Typisk er gulvtæppet at finde inde på børneværelset, hvor det sikrer, at barnet ikke fryser, når det leger på gulvet, eller slår sig for hårdt, når legen bliver lidt for vild. Et gulvtæppe kan også sagtens bruges i andre rum som eksempelvis stuen. Stuen er et sted, hvor familien slapper af og hygger sig. Alt efter hvilket udtryk du går efter, vil et gulvtæppe tilføre rummet en hyggelig og afslappet atmosfære. Gulvtæpper til stuen og børneværelset findes i et hav af design og stilarter, så det er bare med komme i gang med søgningen efter et nyt gulvtæppe! Du vil helt sikkert kunne finde et, som matcher dine behov.

Vådrumsvinyl til badeværelse, bryggers eller køkken

Gulvet skal kunne tåle fugt i et vådrum som for eksempel badeværelset.
Vådrumsvinylgulve er vandtætte, lette at rengøre, og så kan de tåle gulvvarme. De også meget behagelige at gå på. Denne slags gulvbelægning fås i mange farver og stilarter, så der findes helt sikkert også et design, som matcher din smag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit