Annonce
Ugeavisen Svendborg

Øhop for alle sanser

Karen Margrethe Jensen inviterer på en sanselig yogatur til Lolland med bl.a. en oplevelsestur i Nordisk Sansehytte. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: Karens Yoga ved Karen Margrethe Jensen, som underviser i yoga i Hundstrup og Skårup samt senioridræt i AOF, tilbyder nu et øhop for alle sanser.

Dette sanselige tilbud foregår onsdag den 22. juli og lørdag den 25. juli – begge dage med mødested i Spodsbjerg ved færgen.

- Sydfyn og ørene er fyldt med fantastiske perler og mennesker, som har skabt steder, der er helt unikke. Jeg vil gerne åbne dørene til disse steder, invitere lokale og turister ind i hjem og haver med særlige muligheder. Invitere hjem til mennesker, der har taget chancen og kastet sig ud i et lidt anderledes liv. Invitere til at tage del i disse mennekser passion en dag eller to, forklarer Karen Margrethe Jensen i en pressemeddelelse.

Turen begynder med en sejltur til Lolland, herefter vandretur langs frodige kornmarker med guide i at træne nærværet og endelig en oplevelsestur i Nordisk Sansehytte, hvor den  afsluttende yoga ved Karen Margrethe Jensen også foregår.

- I sansehytten er der både smags-, dufte og og lydoplevelser - og en sauna, som nydes efter yogaen, fortæller Karen Margrethe Jensen.

Tilmelding skal ske til Karen Margrethe Jensen på tlf. 26241512.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce