Annonce
Ugeavisen Svendborg

Økonomidirektør takker af efter 34 år

Jens Pedersen takker efter 34 år på Skolerne i Oure af ved en afskedsreception den 20. maj. Foto: Rico Feldfoss

Oure. Da Jens Pedersen startede i det små på Skolerne i Oure, var der mange bekymringer, når lønningsdagen nærmede sig. Nu har skolerne over 1000 elever, beskæftiger 250 årsværk og har en yderst sund økonomi. Jens Pedersen går således på efterløn med ro i maven over at aflevere nøglerne til den næste.

Jens Pedersen har ifølge en pressemeddelelse været ansat på Oure i 34 år. De første 14 år som økonomichef. De sidste 20 som økonomidirektør og medlem af skoleledelsen. Han har oplevet lidt af hvert i de mange år på en af Sydfyns største arbejdspladser. Nu er det tid til at takke af, hvilket han gør med en afskedsreception – og med ro i maven over at overlade en sund økonomi til den næste på posten, Bo Dybbro.

En hård kamp

Da Jens Pedersen i 1988 sagde sit job op ved Revisionsfirmaet Edelbo for at rykke til Skolerne i Oure, var der få i hans omgangskreds, der forstod det. Skolerne havde ikke den succes, de har i dag, likviditeten var presset og der var mange bekymringer hos Jens Pedersen, når kalenderen nærmere sig lønningsdag eller terminsdag.

Den tid er heldigvis forbi, og skolernes økonomi har aldrig været bedre. Jens Pedersen kigger derfor tilbage på sine 34 år på Oure med stolthed og taknemmelighed.

- Jeg har været utrolig heldig at have været med i den her fantastiske udvikling, som Oure har været igennem. Jeg har haft det bedste arbejdsliv, jeg kunne drømme om, og jeg er glad for og stolt over at have været en del af den store succes, som Oure er. Jeg har arbejdet og arbejder stadig sammen med mange utroligt dygtige kolleger, som jeg vil savne meget, fortæller den afgående økonomidirektør, inden han afsluttende siger:

- Oure har ikke kun været et arbejde. Det har været en pæn del af mit liv, og der har været mange bekymringer, men heldigvis mange flere glæder.

Annonce

Sig farvel den 20. maj

Jens Pedersen kommer ikke til at kede sig, når han afleverer nøglerne til kontoret. Han har sin kone Lene, tre børn og syv børnebørn – sidstnævnte får han nu endnu mere tid til at passe.

Han skal derudover cykle til Paris med Rynkeby til juli, spille golf, ro kajak og standup padle, læse bøger og rejse uden for de normale ferieperioder. Jens Pedersen er desuden frivillig kasserer i bestyrelsen for Støtteforeningen for Hospice Sydfyn, sidder i institutionsbestyrelsen for Hospice Sydfyn og varetager flere professionelle bestyrelsesposter.

Alle, der har lyst, er velkomne til at komme forbi Skolerne i Oure fredag den 20. maj for at sige farvel til Jens og skåle for hans mange år på Oure. Receptionen foregår kl. 13.30-17, og der vil blive serveret øl, vin, vand og lidt lækkerier.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vil du være med til at skabe venskaber?

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Børn og forældre til fest på landsstævnepladsen: - Det er skønt at se så stor en opbakning

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Jubilæumsudstilling: 150 år med fattiggården

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Anerkendt og prisvindende violinist gæster Giant Steps

Ugeavisen Svendborg

Først afviste kommunen samarbejde om sorggrupper: Nu bliver lærere klædt på til at håndtere børn og unges sorg

Ugeavisen Svendborg

Anmelderrost publikumssucces vender tilbage til Svendborg

Ugeavisen Svendborg

TorsdagsTanker: Bliv klogere på naturens vilde ingredienser med Thomas Laursen

Ugeavisen Svendborg

Forårskoncert med Gospelkoret Arise og band

Ugeavisen Svendborg

Fem heldige vindere - og deres gæster - skal til koncert med Simone Tang

Ugeavisen Svendborg

Alt det, vi skal genlære efter corona-pandemien

Ugeavisen Svendborg

Halberg frikøber Helge: Det bliver gratis at opleve Svendborg fra søsiden under Landsstævnet

Ugeavisen Svendborg

Merci til Dorte: Jobkonsulent overrasket med blomster og chokolade

Ugeavisen Svendborg

Flere billetter til Høje Bøge Open Air på højkant: Her er vinderne

Ugeavisen Svendborg

2.d plantede blomster hos elforsyningen og lærte om truede insekter

Ugeavisen Svendborg

Re-Choir inviterer til rytmisk forårskoncert

Annonce