Annonce
Ugeavisen Svendborg

30.000 kroner til kulturoplevelser

Henrik Bo Jensen fra Fonden for Fynske Bank overækker donationen til Seniorværkstederne ved formand Rasmus Vej og tre af foreningens musikalske medlemmer. Privatfoto
Fonden for Fynske Bank støtter Seniorværkstederne i Svendborg med 30.000 kroner
Annonce

Svendborg: Fonden for Fynske Bank støtter igen kontant op omkring de mange frivillige på Seniorværkstederne i Svendborg. Checken på 30.000 kroner, som netop er doneret, omsættes taknemligt i kulturelle oplevelser.

Seniorværkstederne i Svendborg er et aktivt og socialt mødested for seniorer 60+, hvor de mange værksteder er omdrejningspunktet for mange hobbies.

For et beskedent kontingent er værkstederne åbne alle ugens hverdage, hvor der bl. a. undervises i de to moderne edb-lokaler, fortælles det i en pressemeddelelse. På metal- og træværkstederne skabes og repareres mange ting til hjem og fritid i den alsidige maskinpark og med det store udvalg af håndværktøj, som værkstederne råder over.

- De 500 medlemmer er opfindsomme, kreative og rigtig gode til at give en hjælpende hånd. De frivillige og ulønnede hjælpere sætter stor pris på dette skulderklap fra fonden for Fynske Bank - en flot påskønnelse til det store frivillige arbejde hos bestyrelse, nøglepersoner, tovholdere og undervisere, siger Rasmus Vej, formand for Seniorværkstederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sommermusik på Skarø

Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce