Annonce
Ugeavisen Svendborg

73-årig tager på tur med sin elscooter: - Jeg vil gerne have andre med

- Jeg kunne ønske mig, at flere på elscooter vil køre med på en tur, siger Niels Jørsfeldt. Han har henvendt sig til Svendborg Senior Idræt, som nu tilbyder andre fællesture på elscooter i Svendborgs omegn. Pressefoto
Svendborg Senior Idræt tilbyder nu elscooterture. Idéen kommer fra medlemmet Niels Jørsfeldt, der savner folk at køre tur med.

Svendborg: Samværet er i fokus, når Svendborg Senior Idræt nu smækker et nyt tilbud på bordet. Medlemmer af foreningen får nu tilbuddet om at tage med på tur på elscooteren.

Idéen kommer fra 73-årige Niels Jørsfeldt, der selv har givet sit elektriske køretøj et par på opleveren i det sydfynske. Han har dog savnet lidt menneskeligt selskab.

- Jeg kunne ønske mig, at flere på elscooter vil køre med på en tur for at få nogle gode oplevelser, vi kan dele med hinanden, siger han i en pressemeddelelse fra Svendborg Senior Idræt.

Derfor kører Niels Jørsfeldt onsdag den 17. marts i spidsen for de, som gerne vil med på en scootertur.

- Vi kunne køre ture rundt i omegnen af Svendborg. Deltagerne kan være med til at bestemme, hvornår og hvor turen går hen fra gang til gang, siger Niels Jørsfeldt, som også selv har mange turforslag, for eksemepel Sydtåsinge og Lundeborg.

Han anbefaler desuden, at det er en god idé at have et vejhjælpsabonnement, hvis uheldet skulle være ude på turene.

Annonce

Et anderledes, men genkendeligt arrangement.


Svendborg Senior Idræts fornemmeste opgave er at være med til at skabe rammer for, at alle 60+ - også på trods af fysiske udfordringer - kan mødes til bevægelse og fællesskab. Derfor var vi også meget glade for Niels Jørsfeldts henvendelse til foreningen.

Birthe Bergmann


Niels Jørsfeldt idé blev ikke skudt ned, da Svendborg Senior Idræt hørte om den. Den blev til gengæld taget imod med åbne arme.

- Svendborg Senior Idræts fornemmeste opgave er at være med til at skabe rammer for, at alle over 60 år - også på trods af fysiske udfordringer - kan mødes til bevægelse og fællesskab. Derfor var vi også meget glade for Niels Jørsfeldts henvendelse til foreningen, så bredden og variationen i tilbuddene kan svare til den bredde og variation, fortæller Birthe Bergmann, der er seniorkonsulent i Svendborg Senior Idræt.

Den første tur, som går til Sofielundskoven, lader da heller ikke hyggen blive derhjemme.

- Der er borde og bænke i Sofielundskoven, så dér kan vi hygge os med en kop kaffe og få en sludder. På længere ture kan vi også have en madpakke med, siger Niels Jørsfeldt.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Svendborg Senior Idræt, og det er kun dem, som kan tilmelde sig. Et medlemskab koster 150 kroner pr. år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce