Annonce
Ugeavisen Svendborg

75.000 kroner til håndboldkvinder og ungdomsspillere

Gudme Hk's hold i kvindernes 1. division støttes af Fonden for Fynske Bank. Pr-foto
Fonden for Fynske Bank har givet tilsagn om at støtte GOG Håndbold og Gudme HK´s 1. division damer for den kommende sæson med en donation på 75.000 kroner.

Gudme: Alle ved, at GOG har et stærkt ligahold på herresiden, hvor Fynske Bank er hovedsponsor, men i Gudme HK har de også et hårdt kæmpende og meget ungt hold på kvindesiden, som Fynske Banks Fond har besluttet også at støtte.

Fonden har også valgt at yde støtte til det store børne- og ungdomsarbejde, som gennemføres i GOG og Gudme hver eneste dag, og det sker med en samlet donation på 75.000 kroner.

- Vi er stolte over, at vi år efter år efter er i stand til at markere os ved både at være med helt fremme blandt de bedste danske klubber på børne- og ungdomssiden - og endda sikre os masser af fynske og danske mesterskaber.

- Men vi er også stolte over, at der igen og igen skabes store talenter, som begår sig på seniorsiden. Ja, nogle endda helt fremme på landsholdet. Det er det daglige arbejde med at skabe gode forhold til de lokale talenter, som Fonden bag Fynske Bank nu har besluttet sig for at støtte.

- I en tid, hvor alle er pressede på alle fronter, så er vi ekstraordinært taknemmelige over, at Fonden for har valgt at støtte og hjælpe den lokale håndbold i Gudme, fortæller Niels Kildelund, bestyrelsesformand i GOG Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce