Annonce
Ugeavisen Svendborg

8.A sætter fokus på børns trivsel i en coronatid

Coronanedlukningen har især været hård for børn og unge. Billedet her er taget den 23. marts 2020. Arkivfoto: Hans-Henrik Dyssel
Coronanedlukningen har store konsekvenser for børns trivsel. Igennem en fotoudstilling sætter 8.A på Nymarkskolen nu fokus på, hvordan de unge oplever nedlukningen. Udstillingen kan ses på hovedbiblioteket og på Instagram.

Svendborg: Det er ikke let at være ung i en coronatid. Det ved 8.A fra Nymarkskolen alt om, og derfor sætter de nu fokus på vigtigheden af at styrke de unges trivsel med en fotoudstilling.

- Her under coronanedlukningen er tidligere trivselsproblemer blevet meget tydeligere. Ensomhedsproblemer og mangel på samvær. Derfor synes vi, de unge i Svendborg, at det er vigtigt, at verdensmål nr. 3, sundhed og trivsel, bliver fremhævet," skriver klassen i en pressemeddelelse.

Udstillingen, som vises foran hovedbiblioteket, tager udgangspunkt i FN's tredje verdensmål, som handler om sundhed og trivsel. Udstillingen vises i de næste 14 dage, og hvis man ikke kommer forbi biblioteket, kan man følge klassens arbejde på Instragram-profilen "Intentionung". Her vil der løbende blive lagt billeder og tekst op./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce