Annonce
Ugeavisen Svendborg

Advokatfirma i nyt domicil

Adam Ringsby-Brandt foran Bertel Rasmussen Advokaters nye adresse i Vestergade. Foto: Michael Thorbjørnsen
Bertel Rasmussen Advokater er flyttet til Vestergade og skifter status fra lejer til ejer.
Annonce

Svendborg: Et af byens ældste advokatfirmaer, Bertel Rasmussen Advokater, som advokat Adam Ringsby-Brandt i foråret 2019 blev ejer af, er flyttet i nye lokaler.

Adam Ringsby-Brandt, 41 år, har således købt ejendommen i Vestergade 153, og medarbejdere samt inventar er allerede flyttet ind og sat på plads.

Advokatfirmaet har siden 2004 haft adresse i Frederiksgade 1, men Adam Ringsby-Brandt har i et stykke tid været på udkig efter et nyt domicil til sin virksomhed.

- Vi boede til leje i Frederiksgade, hvor vi godt nok havde et hyggeligt miljø, men hvor indretningen ikke var særlig fleksibel, og hvor vi ikke rigtig havde mulighed for at sætte vores eget præg på tingene. Den nye adresse lever derimod op til vores behov for en mere optimale indretning af både reception samt kontorer til medarbejderne, og så ligger bygningen jo i et af byens mest trafikerede vejkryds, hvilket er med til at give synlighed, forklarer Adam Ringsby-Brandt.

Bertel Rasmussen Advokater beskæftiger i dag advokat Bertel Rasmussen, der i dag er 71 år, de to fuldmægtige, Christian Højborg Gjørtsvang og Anders Lylover Jensen, tre advokatsekretærer og en bogholder.

Advokathuset har med flytningen fået en større reception, hvor klienterne bydes velkommen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Brand og goodwill i navn

Selvom Adam Ringsby-Brandt i dag står som eneejer af firmaet og nye skilte er bestilt til den nye facade, så holder han fast i Bertel Rasmussen-navnet.

- Bertel Rasmussen Advokater er navnet, vi er kendt under, og det er bedst at bevare det brand og den goodwill, der ligger heri, forklarer Adam Ringsby-Brandt og hentyder specifikt til firmaets position som en af landets førende indenfor sportsjura.

- Det var en niche, som først Bertel, der er meget interesseret i sport, begyndte at arbejde med - og stadig gør det. Jeg er ligeledes begejstret for sport og har derfor også involveret mig i den side af juraen, siger Adam Ringsby-Brandt, som i dag varetager sager for bl.a. Dansk Ishockey Union og Esport Danmark. Desuden underviser han både studerende og andre advokater i sportsøkonomi og sportsaftaler, herunder kontrakter.

Bertel Rasmussen Advokater tilbyder herudover advokatopgaver over en bred kam, men specialerne er retssager, lejeret og dødsboer. Advokatvirksomheden er også medlem af Eurojuris International, som er et internationalt netværk af advokater og har derfor masser af viden at trække på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce