Annonce
Ugeavisen Svendborg

Anders Lund Madsen gør status med "Slut"

Anders Lund Madsen gæster Svendborg Teater med sit show "Slut" den 30. januar. Pr-foto
Vind billetter med Ugeavisen Svendborg til showet på Svendborg Teater den 30. januar.
Annonce

Svendborg: For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen til næste år alene på danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen, som gæster Svendborg Teater med sit show "Slut" den 30. januar.

Du kan vinde billetter til "Slut" med Ugeavisen Svendborg ved på vores side på Facebook - under konkurrenceopslaget - lige at skrive, hvem du gerne vil følges med. Der er 5x2 billetter på højkant, og konkurrencen slutter fredag den 22. november klokken 10.00.

- Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, siger Anders Lund Madsen i en pressemeddelelse.

- Samtidig kan det også godt bliver superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret.

Showet hedder som nævnt "Slut", og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund.

- For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. Og for det andet, fordi "Slut" er mere og andet end et trist farvel, siger Anders Lund Madsen.

"Slut"er Anders Lund Madsens version af Den Helt Store M.U.S. Ikke for ham selv eller nogle andre specielle, men for os alle sammen. Og mere end dét endda. For "Slut" er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. "Slut" er en status på alting, mens stopuret tikker ned mod 0.

- Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt, siger Anders Lund Madsen.

- Hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af, siger han.

Der er stadig nogle måneder til at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en ende, man kan lægge hånden på og blive tryg og varm indeni i derved. Det er "Slut", og det begynder snart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce