Annonce
Ugeavisen Svendborg

Andrew Strong i akustisk koncert

Andrew Strong kan opleves i en koncert på Svendbnorg Teater den 25. september. Pr-foto
Den kendte sanger fra "The Commitments" kan opleves på Svendnorg Teater den 25. september.
Annonce

Svendborg: Andrew Strong kan lørdag den 25. september på Svendborg Teater opleves i en akustisk koncert, hvor publikum kan opleve den irske sanger nærværende og helt tæt på. Ud over spændende anekdoter fra en lang karriere vil publikum blive præsenteret for nogle af hans største hits fra bl.a. filmen "The Commitments" og fra de efterfølgende soloalbums.

Andrew Strong er født i november 1973 i Dublin i en musikalsk familie - hans far, Rob, var en pionér inden for rockmusikken i Irland i 70'erne. Andrew Strong begyndte sin musikalske karriere i en alder af blot 11 år, da han og nogle skolekammerater dannede orkestret ”Perfect Stranger” i 1987.


Andrew Strongs stærke vokal og hans energiske sceneoptræden formår til stadighed at holde publikum over hele verden tryllebundet.

Thomas Cleve


I 1990 fik han en telefonopringning fra en caster, der tilbød han at komme til casting og synge for Alan Parker, den engelsk instruktør, producer og skuespiller, der bl. a. har instrueret ”Evita” og ”Mississippi Burning”. Parker var meget begejstret, og en uge senere blev Andrew tilbudt rollen som Deco Cuffe i ”The Commitments”.

Andrew Strong har været en aktiv musiker i mere end 30 år og produceret adskillige hitalbums. For nylig har han været i studiet med bl. a. den Golden Globe-nominerede Brian Byrne og den italienske producer Corrado Rustici.

Siden 1991 har Andrew Strong turneret regelmæssigt i hele Europa og Australien, og han har gennem årene delt scene med alle store navne i rock’n’roll.

I 2011 blev ”The Commitments” genforenet i anledning af en udsolgt koncertturné i Storbritannien.

- Andrew Strongs stærke vokal og hans energiske sceneoptræden formår til stadighed at holde publikum over hele verden tryllebundet, fortæller Thomas Cleve, lokal musikarrangør, der står bag koncerten i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce