Annonce
Ugeavisen Svendborg

Arabella udvider og renoverer

Ali (tv), Souhieb, Ghande og Egzon er de fire frisører hos Arabella. Foto: Michael Thorbjørnsen
Arabella, frisørsalon i Vestergade, er gået fra to til fire frisører
Annonce

Svendborg: Arabella er det oprindelige navn for den tredjestørste by i Jordan (i dag kaldet Irbid), men også navnet på en af Svendborgs efterhånden største saloner, der tilbyder klip og ansigtspleje  til mænd.

- Vi har på seneste fordoblet antallet  af frisører, fra to til fire, og det hænger selvfølgelig sammen med, at vi på grund af stor kundetilgang har fået forrygende travlt, fortæller indehaver Ali Hesso.

Brødrene Ali (th) og Souhieb Hesso er to af frisørerne i Arabella i Vestergade, som indehaves af Ali, mens det er Souhieb, der har fået diplom som bevis for sin frisøruddannelse i Damaskus i Syrien. Foto: Michael Thorbjørnsen

Han er statsløs kurder, men har boet i Svendborg i lidt over ti år. For tre år siden overtog han Arabella fra sin onkel, og siden har salonen haft vokseværk.

- Det skyldes først og fremmest vores meget konkurrencedygtige priser, men sikkert også den gode stemning på salonen. Her koster en klipning 100 kroner - og med barbering 150 kroner. Vi har en meget lav husleje her i Vestergade 40C, og den fordel skal komme vores kunder til gode, forklarer Ali Hesso, som kommer fra Syrien, hvor han og familien havde flere frisørsaloner.

- Min bror, Souhieb, er uddannet frisør med diplom fra Damaskus i Syrien, og han hjælper mig nu i Arabella, mens jeg selv har taget frisørkurser i Danmark og desuden har mange års klippeerfaring, siger Ali Hesso.

I salonen arbejder også Ghande fra Syrien, som har 14 års erfaring som frisør, samt Egzon fra Kosovo, der har arbejdet i Arabella, siden salonen blev etableret for små 10 år siden.

”Arabella” er for nylig blevet renoveret og udvidet fra to til fire klippepladser, og der er kommet nyt inventar og

møblement. Salonen har drop-in, hvilket betyder, at man som kunde blot skal kigge ind, hvis man har brug for en klipning, ansigtspleje eller trimning af øjenbryn, hvor man bruger snore til at fjerne hår.

Ali Hesso i sin nyrenoverede salon i Vestergade 40. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sommermusik på Skarø

Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce