Annonce
Ugeavisen Svendborg

Børnebutik støtter Røde Kors' julehjælp

Line Joe Pedersen er uddannet butiksassistent og har åbnet sin egen genbrugsbørnebutik. Her sælges brugte børneartikler og udlejes 133 stande (med stativer), så private selv kan sælge børnetøj og tilbehør videre mod 15 procent kommission. Foto: Ida Marie Kristensen
Ejer af Børneguld, Line Joe Pedersen, har i år indgået et samarbejde med Røde Kors Svendborg om at uddele julehjælp til udsatte familier i det sydfynske.
Annonce

Svendborg: Det er ikke, fordi der er gået helt julepynt og rødgran i den 360 kvadratmeter store børnetøjsbutik Børneguld på Abildvej, men den 25-årige ejer Line Joe Pedersen er alligevel så småt begyndt at forberede sig til julens indtog.

Hun har nemlig i år indgået et samarbejde med Røde Kors Svendborg om at uddele julehjælp til udsatte familier i det sydfynske.

Hjælpen består som regel af gavekort til lokale supermarkeder, og Børneguld-ejeren kommer til at støtte med gavekort til hendes egen butik og et beløb til julekurven fra egen lomme.

- Jeg har altid haft lyst til at støtte julehjælpen, fordi det er en god sag, men det er svært som privatperson at finde ud af, hvem der trænger mest, og hvordan man bedst kan hjælpe, siger  Line Joe Pedersen.

Der er doneret alt fra tøj til en hel kasse med legetøjsbiler. Foto: Ida Marie Kristensen

Nu, hvor hun selv den 1. maj i år blev butiksindehaver, er sagen dog en anden, for så kan hun arbejde sammen med Røde Kors, der har mange års erfaringer med at uddele julehjælp.

- De har gjort det i mange år og har helt styr på det, så det er en stor hjælp, siger hun.

Flere har allerede været forbi med kasser med legetøjsbiler og børnetøj, der kan sælges til fordel for sagen.

Man kan støtte ved at donere tøj, legetøj, tilbehør eller sende et beløb på MobilePay til butikken, så søger de for at sælge tøjet videre uden kommission eller sende pengene til Røde Kors Svendborg.

Skulle man selv have lyst til at støtte, kan man gøre det indtil 1. december, og Røde Kors vil derefter uddele julehjælpen 12. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce