Annonce
Ugeavisen Svendborg

BaggårdTeatret laver stort lysshow på Frederiksø

Ifølge Kim Littau kan publikum forvente et stort lys- og ildshow. Pressebillede
BaggårdTeatret viser unikt lysshow med titlen ”Per Noctem" ved årets lysfest.
Annonce

Svendborg: BaggårdTeatret er med, når Svendborg Kommune inviterer til lysfest på Fredriksø. Lørdag 7. december arrangerer BaggårdTeatret et unikt lysshow med titlen ”Per Noctem.” Showet kan kun opleves den dag, og kun de to tidspunkter kl. 17 og kl. 18.30. Selve showet varer cirka et kvarter og kan opleves i Fællesværkstedet

BaggårdTeatret vil gerne være med til at skabe liv og lys på Frederiksø og i det hele taget bakke op om fællesbegivenheden, siger teaterdirektør Jakob Bjerregaard Engmann.

- Vi glæder os til at bidrage med de kompetencer vi har, særlig med vores dygtige pyrotekniker og lysdesigner Kim Littau, og det er en stor glæde at stemple ind i den folkelige fest, som lysfesten på Fredriksø er,” siger han i en pressemeddelelse om showet.

Ifølge Kim Littau kan publikum forvente et stort lys- og ildshow. Selve showet er tredelt, og består af et lysshow efterfulgt af livemusik med bandet Tårn. Bandet er et af de største upcoming danske indieband. Hvad tredje del af showet angår, siger Kim Littau:

- Der bliver det fuld galop ud over stepperne. Ild-, lys- og lasershow. Derudover er det særligt at skabe et lysshow, hvor gamle industribygninger på en anden måde udnyttes og lidt af en gave at skabe et show i en bygning, der har så meget historie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce