Annonce
Ugeavisen Svendborg

Her er årets kategorier: Indstil fra på tirsdag

Colourbox
Annonce

Sidste års succes Best of Svendborg er tilbage.

Denne gang skal der findes en vinder af 13 statuetter til Best of Svendborg 2019-udgaven.

Ligesom sidste år er det læserne af Ugeavisen Svendborg, der indstiller kandidaterne.

Få overblikket over de forskellige kategorier her og gør dig klar til at indstille dine favoritter.

Shopping til ham

Colourbox

Mænd shopper ikke, mænd 'handler'. Det har vi i hvert fald ladet os fortælle. Men uanset hvad man kalder det, handler det jo i bund og grund om at få raget nogle varer ned af hylderne og fundet pungen op af lommen.

Kategorien byens bedste shoppested til ham kan handle om alt lige fra tøj til sportsudstyr, vin eller værktøj. Det er helt op til dig at bestemme.

Shopping til hende

Colourbox

Mange kvinder elsker at shoppe. Og Svendborg er rig på muligheder for at gøre netop det. Selvom byens mange udstillingsvinduer frister, har de fleste alligevel et favoritsted. Og netop det sted vil vi gerne høre om.

Derfor er kategorien shopping til hende ment som en hyldest til det sted, som flest kvinder sætter allerstørst pris på, når det kommer til at forbruge.

Shopping til hjemmet

Colourbox

Hvor går du hen, når du skal finde nips til vindueskarmen, farverige puder til sofaen eller et nyt skuffedarium til soveværelset? Svendborg huser mange forretninger, som gerne byder dig indenfor, når du jagter nyt til hjemmet.

Kategorien er en af de bredeste priser i Best of Svendborg-konkurrencen. Her kan I nominere alle lige fra en isenkræmmerkæde til en møbelforretning eller et galleri.

Motion, fitness og foreningsliv

Colourbox

Vi burde alle gøre det. Altså få pulsen op og sved på panden med jævne mellemrum. Og som bosat i Svendborg er der masser af muligheder for at gøre det, uanset om man foretrækker at tage i et motionscenter eller være aktiv i en sportsforening.

Tilbudende er mange, og i årets udgave af Best of Svendborg vil vi finde ud af, hvilket tilbud byens borgere sætter størst pris på.

Restauranter

Colourbox

Svendborg er på mange områder et kulinarisk mekka.

Etablerede restauranter lokker med madkunst og stor velsmag, store fødevaremarkeder tiltrækker tusindvis af gæster, og nye spisesteder knopskyder til stor glæde for byens mange madelskere.

Der er med andre ord alle muligheder for at få tilfredsstillet smagsløgene. Derfor skal vi selvfølgelig også uddele en pris til byens bedste restaurant.

Fast food/take away

Colourbox

De fleste kender følelsen af, at sulten nærmer sig, mens lysten til at lave mad er forsvindende lille.

Til de situationer er det heldigt, at Svendborg bugner af fast food og take away. Hvad end du foretrækker sushi, pasta, pizza, kebab eller blot har brug for en sandwich på farten, er udvalget i Svendborg både stort og bredt.

I denne kategori vil finde frem til det allerbedste sted at stille sulten, når det skal gå lidt hurtigt.

Bedste caféliv

Colourbox

Hvor foretrækker du at tage hen, når du skal mødes med en ven eller veninde over en kop kaffe eller et stykke wienerbrød? Der er masser af muligheder i Svendborg, der tilbyder et bredt udvalg af caféer.

Nogle er hyggeligere end andre, og menukortene er langt fra ens. Fortæl os, hvor byens bedste cafeliv er, så vi kan overrække stedet en statuette.

Bedste service

Colourbox

Service. Et lille ord med en stor betydning. Hvad er god service egentlig, og hvor i byen får man den bedste af slagsen?

De spørgsmål vil vi gerne have jer læsere til at besvare ved at indstille det sted i Svendborg med en begrundelse for, hvorfor de leverer den bedste service. På den måde kan vi finde frem til byens bedste service belønne dem med en statuette for det gode arbejde.

Bedste specialbutik

Colourbox

Specialforretninger er en vigtig brik i en velfungerende handelsby, og derfor skal Svendborgs mange specialister selvfølgelig også hyldes.

Måske er det udvalget af varer, der gør butikken unik. Måske er det ekspedientens viden, der gør byens bedste specialbutik til et besøg værd. Det finder vi ud af, når vinderen skal kåres i denne nye kategori.

Kultur og underholdning

Colourbox

Svendborg er rig på meget, ikke mindst på rækken af scener og spillesteder, som året rundt beriger byen med kulturelle oplevelser. Her kan du opleve alt fra tankevækkende teater, inspirerende udstillinger og koncerter med kunstnere lige fra de gode gamle klassikere til opera og jazz.

Stedet med byens bedste kultur og underholdning er der, hvor du får de bedste oplevelser.

Velvære til krop og sjæl

Colourbox

Når du skal gøre noget godt for dig selv, hvor tager du så hen? Svaret på det spørgsmål kan meget vel være synonym med vinderen af denne kategori

Best of Svendborg-konkurrencen hylder naturligvis også det sted i Svendborg, som formår at få dig til at glemme alt om dagens mange gøremål for en stund - hvad end det er frisøren, barberen, neglesalonen eller skønhedsklinikken.

Bedste erhverv

Colourbox

De knokler for at realisere din byggedrøm. De kommer dig til undsætning, når dit toilet løber over, eller træet i haven skal fældes. De producerer varene, du finder på hylderne. Og de skaber et godt miljø for deres ansatte.

Vi forsøger i denne brede kategori at finde den virksomhed, der fortjener statuetten for bedste erhverv.

Årets ildsjæl

Colourbox

Sidste år blev Margit Lolk kåret som årets entusiast for hendes indsats som frivillig. I år har kategorien taget navneforandring til det i manges øre mere mundrette navn årets ildsjæl.

Statuetten skal gå til ham eller hende, der gør en ekstra indsats for andre eller for Svendborg by. Det kan være ham, der tager det beskidte fodboldtøj med hjem og vasker uden at få noget for det. Eller hende der køre børnene til håndboldkamp uge efter uge uden at få penge for det. Det kan også være dem, der bruger deres fritid for at hjælpe udsatte borgere til en bedre tilværelse.

Sagt med andre ord. Her leder vi efter ham eller hende, der gør noget godt for andre uden at forvente noget igen.

Indstil meget gerne jeres bud og fortæl os, hvorfor vedkommende fortjener anerkendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kvind dig op - mand!

Annonce