Annonce
Ugeavisen Svendborg

Biblioteket er åbent - husk coronapas

Saxo Maria og Vito har tanket op på læsestof i Børnebiblioteket. Pr-foto
Nu er både hoved- og lokalbibliotekerne i Svendborg kommune igen åbne for besøgende. Er du over 15 år, skal du have coronapasset og ID klar ved indgangen.

Svendborg: Med genåbningen i sidste uge igen blev det igen muligt at gå på biblioteket og låne materialer, få hjælp til litteratursøgning, slå sig ned med avisen, fordybe sig i studierne eller hygge sig med ungerne i børnebiblioteket.

Lokalbibliotekerne holder åbent for besøg på de dage, hvor der almindeligvis er bemandet betjening, mens hovedbiblioteket i Svendborg er vendt tilbage med almindelige åbningstider.

På hovedbiblioteket, hvor der siden 16. december 2020 har været nødåbent for afhentning af reserverede materialer, hilser biblioteksleder Berit Sandholdt Jacobsen genåbningen velkomme.

Annonce

- Vi har glædet os meget til at få vores brugere tilbage i deres biblioteker. Vi har savnet de, og hylderne bugner af god litteratur og andre gode tilbud til alle de mange kulturhungrende svendborgensere i alle aldre. Vi glæder os til at lægge hus til samtaler, børnefamilier og alle de uformelle møder mellem mennesker igen, forsikrer hun i en pressemeddelelse.

Svendborg Bibliotek har kærlighed i luften og masser af bøger på hylderne. Pr-foto

Bibliotekslederen håber ikke at kravet om coronapas for personer over 15 år vil være for stor en forhindring for byens borgere.

- Biblioteket er til for alle, så vi håber at passet hurtigt bare bliver en del af den nye hverdag for os alle sammen, så vi gradvis kan åbne mere op, siger hun.

På bibliotekets hjemmeside har du adgang til mere information om brugen af coronapasset. Bl.a. ligger der en række små film, som viser hvordan du finder dit coronapas hvis du henholdsvis har en negativ test, er færdigvaccineret eller tidligere har været smittet med covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce