Annonce
Ugeavisen Svendborg

Bilforhandler i Svendborg: Lad os gøre Danmark større denne sommer

Skoda har udarbejdet fire guide til oplevelser i Danmark - de fås gratis hos den lokale Skoda-forhandler på Englandsvej i Svendborg. Pr-foto
Den lokale Skoda i Svendborg opfordrer danske feriegæster til at udforske de mere ukendte dele af Danmark og deler gratis guides ud i butikken. Det handler om at gøre Danmark lidt større, siger Skodas direktør Michael Ebeling.
Annonce

Svendborg: Den danske sommer står til at få rekordmange ”indfødte” gæster, når corona holder mange fly på jorden og mange danskerne hjemme fra sydens sol.

Det betyder samtidig, at der kommer ekstra meget tryk på de mest populære feriesteder i Danmark, hvor det forventes, at strande, spisesteder og seværdigheder kommer til at være fulde af de cirka tre mio. danskere, som ellers gik med planer om sommerferie i udlandet. Det har man tænkt over hos Skoda i Svendborg, der er en del af en landsdækkende opfordring til en anderledes og vellykket dansk sommer i år.

- Vi står i en helt unik situation, som stiller os overfor nogle udfordringer, men det er også en gylden mulighed for at lære vores land bedre at kende og få nogle nye indtryk og oplevelser for livet. Derfor opfordrer vi danskerne til at gøre Danmark “større”. Dansk sommer får en helt ny betydning. Lad os sammen gøre det til en sommer, hvor vi sammen med vores familie og børn skaber minder og lærer nye egne, dele, marker og strande at kende, siger Michael Ebeling, direktør for Skoda i Danmark.

Fire guides

Her er de fire guides, der kan hentes gratis:

1. Få stranden for dig selv: Skoda guider dig til 5 oversete strande i Danmark

2. Oplev UNESCOs verdensarvliste i Danmark: ŠKODA guider dig til de syv i Danmark - også dem du ikke kender

3. Skoda guider dig til fem skønne skovture med tips og tricks til teltturen

4. Genopdag cykelferien: ŠKODA guider dig til 5 smukke cykelruter og giver tips og tricks til cyklen, oppakning og overnatning.

De fire guides kan findes hos alle Skoda-forhandlere i landet.

Opfordringen går på, at danskerne skal fordele sig mere jævnt rundt i Danmark - dette for både at sikre mod unødig smittefare og for at sætte fokus på de områder i Danmark, som normalt ikke tiltrækker mange turister. Grænserne er for de fleste stadigvæk lukkede, og i nabolande som Tyskland og Norge har man sænket momsen på hotelovernatningen, hvilket kun vil udfordre danske hoteller, restauranter og seværdigheder yderligere.

Annonce

En hjælp til de mest udfordrede områder

Mens populære områder som Skagen, Bornholm og Tisvilde melder om udsolgte kroer, sommerhuse, campingpladser og hoteller, er der mange steder i Danmark, herunder Sydfyn, hvor de forretningsdrivende stadig kigger langt efter fulde huse.

En håndsrækning til de mere ukendte, naturskønne områder i Danmark er oplagt, mener direktøren. Derfor har Skoda lavet en række guides, der hjælper danskerne til at finde de lækreste ukendte strande, skove og danske steder, der er på listen over UNESCOS verdensarv. De nye guides kan gratis hentes hos Skoda i Svendborg og i samtlige 50 forhandlere i hele Danmark.

- Det er vores lille bidrag og jeg håber, at andre vil gøre en indsats for at vise, hvad Danmark har at byde på. Jeg tror, at en ferie i Danmark giver os mere tid til at nyde dét, der virkelig er vigtigt – nemlig at være sammen med familien. Så er det faktisk underordnet, om det er i Malaga eller på Sydfyn. Og det kan måske skubbe os til at kigge mere mod Danmark, når vi planlægger vores ferier i fremtiden, siger Michael Ebeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sommermusik på Skarø

Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce