Annonce
Ugeavisen Svendborg

Blandede musikalske bolsjer på en lørdag aften

Kasper Tom, Brice Soniano og Cesar Joaniquet er første skud på stammen, når Giant Steps inviterer til dobbeltkoncert lørdag 3. oktober klokken 20 på Arne B. PR-foto
Annonce

Svendborg: Giant Steps serverer dobbeltkoncert med to spændende trioer lørdag 3. oktober klokken 20. Det første skud på stammen er svendborg-trommeslageren Kasper Toms trio, der også tæller saxofonisten Cesar Joaniquet og bassisten Brice Soniano.

Kasper Tom har i flere år været et velkendt navn på den europæiske impro-/advantgarde-scene, og i 2015 kom samarbejdet med Cesar Joaniquet og Brice Soniano i stand, og de tre har siden udforsket den amerikanske sangbog, blandt andet på debutudgivelsen Songbook, hvor trioen fortolker numre, som tidligere er sunget af Billie Holiday. Fra en pygmælandsby i Cameroun til solist i operaen i Montpellier, er franskmanden Brice Soniano bredt favnende med ørerne nede i blandt andet den folkloristiske verdensmusik, barokken og jazzen. Cesar Joaniquet er født i Barcelona og fremstår som en af tidens vigtige nye stemmer på den improvisatoriske jazzscene i Europa.

- Tilsammen leverer trekløveret overbevisende og særdeles velspillet triojazz - fuld af improvisationer, men som samtidig hele tiden bærer præg af kærligheden til den gode melodi, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.


- En lille melodisk og rytmisk helstøbt perle med referencer til cabaret- og salonmusik.

Giant Steps


Efter knap en time rundes aftenen af på allerbedste vis, når She Trio tager publikum med på et lille musikalsk wellnessophold. Gruppe serverer her sange fra deres stemningsfulde debutplade "As Simple As That", som udkom sidste år.

She Trio slutter aftenen med deres helt egne popjazzede lækkerbiskner. Foto: Palle Gram

- En lille melodisk og rytmisk helstøbt perle med referencer til cabaret- og salonmusik. Et nutidigt popjazzalbum der sætter barren højt for originalkompositioner - sensuel, snigende og samtidig såre simpel. Med Sanne Graulunds stemme, som har et helt eget skær af nærhed over sig og Eva Mallings støttende og pulserende basspil samt Benita Haastrups dansende percussion, bliver øregangene i den grad omfavnet og kærtegnet, skriver Giant Steps i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce