Annonce
Ugeavisen Svendborg

Boligmarkedet: Foråret er kommet tidligt

Den øgede aktivitet på boligmarkedet har de seneste år også smittet positivt af på boligpriserne i Svendborg. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Der er, ifølge Home i Svendborg, ingen grund til at vente, hvis du pønser på at sælge din bolig i 2020.

- De gode argumenter for at komme i gang med hussalget nu står faktisk i kø, for boligkøberne står bogstaveligt talt også i kø, forklarer Mark Kirk Mahler, indehaver af Home Svendborg.

I en pressemeddelelse uddyber han:

- Der er solgt ud af lageret på boligmarkedet i løbet af februar, og det er der en afgørende forklaring på: Boligkøberne er usædvanligt aktive på boligjagten - både i forhold til årstiden og de seneste år på boligmarkedet. Antallet af fremvisninger i Home-kæden i februar var således det højeste siden 2007, så foråret er kommet tidligt.

- Aktiviteten taler for sig selv, og hvis du har planer om at have din bolig med fra starten af højsæsonen, så er det tid nu, understreger Mark Kirk Mahler.

Den øgede aktivitet på boligmarkedet har de seneste år også smittet positivt af på boligpriserne i Svendborg.

- Svendborg har igen i 2019 rykket sig meget, og ifølge en opgørelse fra Boligsiden.dk ramte huspriserne en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 12.549 kroner, hvor nogle af de sidste måneder på året f.eks. oktober ramte 13.332 kroner. Sammenholdt med de lave renter, og at udbuddet af boliger til salg er det laveste i flere år, vurderer Mark Kirk Mahler, at huspriserne forsat vil stige i pris.

- Men den store interesse kræver flere boliger til køberne, og Home Svendborg giver nu en ekstra gulerod til de boligejere, der går i salgstanker: En gratis startpakke med 100.000 visninger af banner-annoncer på internettet og sociale medier. Pakken kan give en kickstart af dit boligsalg, fordi den giver synlighed, når boligkøberne er online, siger Mark Kirk Mahler og tilføjer i pressemeddelelsen, at startpakken til en værdi af 6000 kroner fås uden beregning, hvis du sætter din bolig til salg ved Home Svendborg inden den 8. april.

Mark Kirk Mahler, indehaver af Home Svendborg. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce