Annonce
Ugeavisen Svendborg

Borgermøde i Skårup skal styrke lokalsamfundet

Et af medlemmerne i initiativgrupppen er Gudmund Larsen. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Onsdag 22. januar er der opstarts-borgermøde i Skårup. Målet er, at der i fællesskab skal udvikles idéer, der kan styrke området. Byrådet har nemlig sat penge af, som kan bruges på nye idéer.
Annonce

Skårup: Byrådet i Svendborg Kommune har afsat midler til at styrke lokalsamfundene i kommunen. Betingelsen er, at der er mennesker i lokalområderne, der har lyst og energi til at indgå i arbejdet. Betingelsen er, at der er mennesker i lokalområderne, der har lyst og energi til at indgå i arbejdet. I fællesskab skal der udarbejdes ideer og forslag til, hvordan man kan styrke og bevare lokalsamfundet. Målet er at undgå fraflytning og i stedet styrke sammenholdet og skabe gode vilkår for de mennesker, der bor i området.

De mennesker der bor i et bestemt område ved, hvilke udfordringer der er i området, og derfor indkaldes der nu til et borgermøde onsdag 22. januar kl. 19 i Kulturcentret i Skårup. Alle der er bosiddende i postnummer 5881 Skårup inviteres til at komme og give deres mening til kende og sige "Ja" til at gå ind i arbejdet med oprettelsen af et lokalt udvalg.

Annonce

Kan få 200.000 kroner til projekt

Ideer til projekter i området kunne være: Hvordan forbedres infrastrukturen? Hvordan fastholdes antallet af fastboende? Hvordan får man tiltrukket nye beboere til området? Hvad gør området attraktivt at bo i? Hvordan trives børnene bedst muligt og har mulighed for at være sammen med andre børn?

Hvis det lykkes at organisere sig, kan der ansøges om et beløb på 200.000 kroner til arbejdets udførelse.

Der er byrådsmedlemmer fra samtlige partier, der deltager i borgermødet 22. januar, og mødet er åbent for borgere af alle aldre. De folk, der indtil nu har arbejdet på sidelinjen, har et klart ønske om, at der kommer nye kræfter til.

Initiativgruppen består af Bente Frost Holbech, Bo Tune, Gudmund Larsen og Jacob L. Bonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce