Annonce
Ugeavisen Svendborg

Brechtfestival i Svendborg søger frivillige hænder

Peter Michaelsen inviterer som formand for bestyrelsen bag ”Dage med Brecht” til et informationsmøde, som har til formål at skaffe frivillige hjælpere til festivalen. Arkivfoto
Annonce

Svendborg: Inden længe lyder startskuddet til Brechtfestivalen 16.-23. februar. Programmet er klar til uddeling i slutningen af januar, og nu er arrangørerne på udkig efter frivillige, der har lyst til at give en hånd med.

- Vi er en lille gruppe, der har arbejdet med festivalen gennem halvandet år og kunne godt tænke os at blive flere, når vi skal realisere alle de mange spændende arrangementer, fortæller Peter Michaelsen, formand for Foreningen Dage med Brecht, i en pressemeddelelse.

Arrangørerne inviterer derfor til et informationsmøde torsdag 16. januar kl. 16.30 i Johannes Jørgensens Hus, Fruestræde 15, som også vil fungere som festivalkontor i ugerne 7 og 8.

- På mødet vil vi fortælle om festivalen, og hvilke arbejdsopgaver vi har brug for hjælp til. De er mangfoldige og af meget forskellig karakter, uddeling af programmer, opsætning af plakater, kontorpasning, opsætning af stole, gear og så videre, lyder det fra Peter Michaelsen.

Man kan finde mere information om festivalen på hjemmesiden www.Brechtfestival.dk /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce