Annonce
Ugeavisen Svendborg

Buddhistisk healer åbner klinik i Kværndrup

Dé Hán tænder sine røgelespinde som et ritual før sine behandlinger. Foto: Michael Thorbjørnsen
Dé Hán hjælper dig af med traumer og ubalancer - og til at genfinde balancen og leve nærværende i nu'et
Annonce

Kværndrup: Dé Hán, som fylder 50 år i juni, og som er buddhistisk healer, har i den gamle stationsbygning i Kværndrup indrettet en klinik, hvor han tilbyder buddhistisk dharmahealing. Dharma er navnet på den buddhistiske lære, og Dé Hán er ordineret og uddannet som buddhistisk discipel, dharmalærer- samt udøver, og han bringer flere års erfaring som healer med sig til Danmark fra England, hvor han er født og opvokset - som kristen.

I en alder af 42 år konverterede han, der arbejdede med VVS, dog til buddhismen, skiftede navn og begyndte for alvor at studere og lære det spirituelle liv og tankegange bag buddhismen at kende.

- Jeg har dog i hele mit liv været en søgende og spirituel person, så da jeg for små 10 år siden mødte en buddhistisk munk, vidste jeg bare, at han skulle være min master - min lærer, og at jeg skulle gå en ny vej i livet, fortæller Dé Hán.

Han har siden fået spirituel træning og har deltaget i mange store buddhistiske begivenheder og ceremonier gennem årene såvel i England som i Irland, hvor mestre og disciple fra hele verden deltager.

Frygt er skadeligt for vores immunsystem, og det er nu mere end nogensinde før vigtigt at være nærværende i nu'et og dele kærlighed og omsorg med og for hinanden

Dé Hán,

Annonce

Lovely people

Dé Hán er nu bosat i Svendborg og tilbyder som nævnt healing, meditation og rådgivning for alle, uanset trosoverbevisning, i sin klinik, som er indrettet i den tidligere stationsbygning i Kværndrup, som også huser andre behandlingsformer.

At han nu er bosat på Sydfyn skyldes, at Dé Hán for et par år siden gennem sit buddhistiske netværk stiftede bekendtskab med Christina Hoffmann, som ligeledes er på en spirituel rejse, men som rent fysisk flyttede fra Lolland til Svendborg for et år siden.

- Jeg er født og opvokset i Odense, men min far boede i en årrække på Sydfyn, som jeg kun kender som et dejligt og naturskønt område. Da jeg ville flytte fra Lolland, var det bare i Svendborg, jeg skulle bo, fortæller Christina Hoffmann, der tidligere har arbejdet som sekretær, men for tiden koncentrerer kræfterne om sin spirituelle udvikling.

Dé Hán flyttede fra England og til Christina og Svendborg i september.

- Jeg er meget glad for at være her, for her er så flot og mange "lovely people", som slet ikke er så reserveret, hvilket jeg ellers var blevet advaret mod. Jeg oplever derimod danskerne som meget hjertelige og åbne, fortæller Dé Hán.

Annonce

Tro på egen styrke og lev i nu'et

Dé Hán benytter i sine behandlinger healingsteknikker, der er udviklet gennem tusindvis af år af de buddhistiske mestre.

- Teknikker, som arbejder på et meget dybt plan både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt, på at cleare traumer og ubalancer. Mennesker, der søger min hjælp, tilbydes vejledning og støtte til at genfinde balancen, genopdage deres egen styrke, og leve nærværende i nu'et og i et kærligere og mere omsorgsfuldt sted i forhold til dem selv og deres omgivelser.

- Buddhistisk Dharma, som praktiseres i templer over hele verden, går helt ind til kernen af det, du har brug for og hjælper dig med at bearbejde og frigøre stress, sorg og traumer og giver plads til lyset i dig, så du kan leve dit liv på smukkeste vis, fortæller Dé Hán.

I lyset af den seneste tids begivenheder med Covid-19 lever mange i frygt og utryghed, mener han:

- Frygt er skadeligt for vores immunsystem, og det er nu mere end nogensinde før vigtigt at være nærværende i nu'et og dele kærlighed og omsorg med og for hinanden, siger Dé Hán, hvis mål i livet er at hjælpe andre med at finde fred i sig selv.

- Man vil i min klinik finde et fredfyldt, trygt og fortroligt rum, hvor du kan være, med alt hvad du er, og hvor jeg kan hjælpe folk med f.eks. vægttabsforløb, misbrugsrådgivning og angsthåndtering, slutter Dé Hán.

Buddhistisk Dharmahealing, som klinikken hedder, skulle være den eneste i her i landet med netop buddhistisk dharmahealing.

Man kan læse mere på www.wisdom-of-dharma-108.dk og Dé Hán kan kontaktes på 9167 0726.

Dé Hán, som er buddhistisk healer, har i den gamle stationsbygning i Kværndrup indrettet en klinik, hvor han tilbyder buddhistisk dharmahealing. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce