Annonce
Ugeavisen Svendborg

Byggepladser badet i lys fra sydfynsk virksomhed

Anders Borring (i midten af billedet) og udviklingsteamet i Scangrip har udviklet et helt nyt sortiment af højeffektive og ekstremt kraftfulde projektører til byggepladsen, der produceres på virksomhedens egen fabrik i Svendborg. Pr-foto
Scangrip i Svendborg har udviklet et nyt sortiment af højeffektive og ekstremt kraftfulde projektører, som blandt andet kan bruges på byggepladser.
Annonce

Svendborg: Det er mørkt, koldt og vådt på byggepladserne for tiden, og derfor er et godt og stabilt projektørlys helt essentielt for sikkerheden og udførelsen af arbejdet. Det har den danske lysproducent Scangrip, som har domicil i Rytterhaven i Svendborg, svaret på med teknisk specialistviden og lokal arbejdskraft.

Med den absolut nyeste og mest avancerede LED- og lysteknologi er det nemlig lykkedes Scangrip at udvikle et helt nyt sortiment af højeffektive og ekstremt kraftfulde projektører under navnet Site Light, der er designet til byggepladsen. De nye LED-projektørlamper produceres på virksomhedens egen fabrik i Svendborg og får dermed stemplet "Made in Denmark".


Lamperne gør brug af ”active cooling”, der er en ny teknologiløsning, der giver produkterne en meget lang levetid og høj ydelse gennem en hel arbejdsdag. Derudover gør den indbyggede Bluetooth-styring det nemt at tænde og slukke for lamperne samt justere lysintensiteten fra en mobilenhed

Anders Borring


- På globalt plan har vi et meget veletableret produktionssetup med egne fabrikker i Kina, som vi supplerer med en produktion af udvalgte LED-speciallamper på vores sydfynske lokation. Denne strategi gør det muligt for os at have fuld kontrol over kvalitet og logistik i alle led fra idé til marked. Med de nye byggepladslamper har vi haft et ønske om at udnytte den lysekspertise og højspecialiserede viden, som vi har lokalt, til at producere lamperne og samtidig styrke vores lokale arbejdsplads, forklarer virksomhedsejer, Anders Borring, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nytænkning i højsædet

Med Anders Borring som igangsætter var Scangrip de første til at introducere arbejdslamper med LED-teknologi til det professionelle marked, og virksomheden har lige siden evnet at tænke nyt og se nye anvendelsesområder for LED-lys. Scangrip har for eksempel udviklet speciallamper med UV-lys til hærdning, samt speciallamper med forskellige farvetemperaturer, der bruges indenfor autobranchen til effektiv og fejlfri lakering.

De kraftfulde projektørlamper er kompakte og har indbygget Bluetooth-funktion, der gør det nemt at tænde og slukke samt justere lysstyrken på lamperne fra en mobilenhed. Pr-foto

Bygge- og anlægsbranchen er ét af de erhverv, hvor aktiviteten i mindre grad har været påvirket af coronakrisen, og det er samtidig et område, hvor lys er helt essentielt for arbejdets udførelse og sikkerhed. Ifølge Anders Borring er der derfor uudnyttede muligheder, når det gælder lys på byggepladserne:

- Vi har taget udfordringen op og udviklet nogle ekstremt lysstærke produkter, der kan holde til de barske vejrforhold på byggepladsen og samtidig har et lavt energiforbrug. Vi udfordrer altid grænserne for det teknisk mulige, og efter måneders ihærdigt arbejde i vores udviklingsteam lancerer vi nu to lampemodeller, der lyser henholdsvis 30.000 lumen og 60.000 lumen, siger indehaveren.

Annonce

Nyeste teknologi med høj fleksibilitet

Som Europas førende leverandør af innovativ arbejdsbelysning stræber Scangrip ifølge pressemeddeleslen hele tiden konstant at optimere lysudbytte, driftstid og holdbarhed på sine produkter, og de nye LED-projektørlamper er ingen undtagelse.

- Lamperne gør brug af ”active cooling”, der er en ny teknologiløsning, der giver produkterne en meget lang levetid og høj ydelse gennem en hel arbejdsdag. Derudover gør den indbyggede Bluetooth-styring det nemt at tænde og slukke for lamperne samt justere lysintensiteten fra en mobilenhed, forklarer Anders Borring.

Selvom coronakrisen endnu ikke er overstået, er Anders Borring forventningsfuld.

- Ud fra de positive tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder, har vi store forventninger til de nye projektørlys ude på byggepladserne, da de er ekstremt kraftfulde og kompakte og giver en større fleksibilitet sammenlignet med andre løsninger på markedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce