Annonce
Ugeavisen Svendborg

Cafe Panino kåret som bedste takeaway i Svendborg

Mohsen Karimi, indehaver af Café Panino vandt også i 2019 også prisen fra Hungry.dk som bedste take away i Svendborg. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Svendborg: I et ekstremt år præget af pandemien, og hvor konkurrencen derfor aldrig har været hårdere på take away markedet, så vinder Cafe Panino i Møllergade nu prisen som årets bedste take away-restaurant i Svendborg. Det er slået fast, efter at kunderne på den landsdækkende take away-portal Hungry.dk har stemt Cafe Panino ind på førstepladsen.

Kunderne har bedømt Cafe Panino ud fra kvaliteten af maden samt leveringstid. Og her vinder Cafe Panino foran Svendborg Spisested på andenpladsen og Ø Grillen Vindeby på tredjepladsen.

Hos Cafe Panino står menuen på pizzaer, sandwich, og pastaretter. Indehaver Mohsen Karimi lægger ikke skjul på han er stolt af kåringen i et år, hvor der har været stor konkurrence og flere take away kunder end normalt.

Annonce

- Vi synes selv, vi gør et godt stykke arbejde, men man bliver selvfølgelig ekstra glad, når man får kundernes anerkendelse sort på hvidt. Specielt i et år, hvor der har været ekstra travlt, er det vigtigt, at vi har formået at kunne fastholde vores kvalitetsniveau og hurtige leveringstider, siger Mohsen Karimi i en pressemeddelelse.

Hungry.dk har på baggrund af blandt andet kundernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og i appen udvalgt de mest populære restauranter. Herefter har man ladet byens brugere stemme på deres favoritter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Annonce