Annonce
Ugeavisen Svendborg

Caféborde foran Kvickly

Launy og Mette Lindal (tv), indehavere af Børsen, har lånt plads foran Kvickly, så cafeen bedre kan opfylde de afstandskrav, som myndighederne har krævet. Søren Friis (th), varehuschef i Kvickly, har desuden investeret i 100 Støt Svendborg-trøjer, som personalet vil bære sommeren over. Foto: Michael Thorbjørnsen
Kvickly i Gerritsgade hjælper cafeer med plads til mere udeservering - og detailhandlen med køb af 100 Støt Svendborg-trøjer
Annonce

Svendborg: Både Svendborg Beværterforening og Shopping Svendborg har under coronakrisen og op til genåbningen af byen opfordret til, at de erhvervsdrivende støtter, hjælper og bakker hinanden op i svære coronatider.

Den opfordring har varehuschef i Kvickly i Gerritsgade, Søren Friis, taget til sig.

- Selvfølgelig, for vi har jo en samhørighed her i midtbyen og en fælles interesse i, at der er så meget liv i gaderne som overhovedet muligt. Hvis der er god aktivitet i de øvrige forretninger og spisesteder, smitter det jo af på Kvickly, som ad den vej også får flere kunder. Derfor bakker vi som en af midtbyens største forretninger naturligvis op, hvor vi kan, forklarer Søren Friis.

Varehuschefen har derfor indkøbt 100 af de t-shirts, som bærer teksten #støtlokalt#5700 efterfulgt af et rødt hjerte, og hvor indtægterne går til indkøb af gavekort til butikker, der er medlem af Shopping Svendborg.

- Mit personale vil have trøjerne på sommeren over og dermed være med til at udbrede det vigtige budskab om at handle lokalt, ikke blot i Kvickly, men i alle Svendborgs forretninger, siger Søren Friis.

T-shirtsene - og snart muleposer med samme tekst - kan man i øvrigt købe for 199 kroner i bl.a. Intersport i Gerritsgade. Køber man en t-shirt, deltager man samtidig i konkurrencen om gavekort til Shopping Svendborg samt præmier fra flere af byens forretninger.

Annonce

Mere plads til Børsen og Under Uret

I forbindelse med genåbningen har Svendborg Beværterforening været ude at efterlyse mere areal til cafeer og spisesteder, som på grund af afstandskrav og pladsbegrænsninger mangler plads til den udendørs servering.

- Her har Kvickly lyttet til ønskerne og tilbudt både Børsen og Under Uret, at vi ændrer på vores udendørs udstillinger, så de to cafeer kan opsætte flere cafeborde og samtidig overholde alle myndighedskrav. Som det ser ud lige nu, så betyder det, at Børsen rykker en række borde hen til vores facade, og at Under Uret, fordi vi fjerner dele af vores varer fra gaden, får mere plads i gaden, forklarer Søren Friis.

- Ordningen fortsætter sommeren over - eller så længe, der er behov, slutter Søren Friis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce