Annonce
Ugeavisen Svendborg

Camilla åbner klinik med permanent makeup

Camilla Nykvist åbner den 2. november klinik med skønhedspleje i Dronningemaen 44 - med fokus på permanent makeup og mesoterapi. Foto: Michael Thorbjørnsen
Klinik Nykvist, Dronningemaen 44, tilbyder permanent makeup, eyelash, lash lift, brow lift og mesoterapi.
Annonce

Svendborg: Flere og flere kvinder vælger i dag at få lavet permanent makeup, og nu er der kommet en ny klinik i Svendborg, hvor man kan få lavet både permanente øjenbryn, eyeliner og læber.

- Permanent makeup er et godt alternativ til de kvinder, som har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, men også for kvinder, som har ingen eller mangelfuld hårvækst efter for eksempel en kemokur. En permanent makeup er ligeledes en god løsning for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af, at makeuppen løber, fortæller Camilla Nykvist.

Hun åbner den 2. november Klinik Nykvist på Dronningemaen 44, og her tilbydes permanent makeup i elegante, klassiske og bløde optegninger og ikke i så markante udgaver, som det ses andre steder. Desuden laver hun eyelash (øjenvipper), lash lift (bukkede vipper), brow lift (hårløft i øjenbryn) og mesoterapi.

- Mesoterapi er effektiv og dybdevirkende hudpleje. Den virker blandt andet rynkereducerende, da man tilfører huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved  små stik i hudens overflade tilføres næring bestående af blandt andet hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, c-enzymer, mineraler og antioxydanter, som er medvirkende til at stimulere kollagendannelsen, forklarer Camilla Nykvist.

Annonce

Kreative hænder

Camilla Nykvist har altid drømt om at starte op selvstændigt.

- Jeg har altid haft trang til at skabe noget, som var mit eget og følt, at jeg burde lavet noget andet end at være i et ordinært lønmodtagerforhold. Jeg vil gerne skabe min egen dagligdag og have indflydelse på, hvad min tid skal bruges på, fortæller Camilla Nykvist, der valgte at fokusere på permanent makeup, fordi det er en branche i udvikling.


Jeg er meget detaljeorienteret og kunne ikke finde på at gøre noget halvt

Camilla Nykvist


- Metoden har rykket sig fra at være et marked for et begrænset segment til at være allemandseje. Og den bølge skulle jeg med på, for jeg er meget kreativ og god med mine hænder.

Camilla Nykvist, der er 28 år og uddannet sygeplejerske, samlevende med en murer og mor til to børn på et og seks år, fortæller, at hun nyder at se, hvad små, men rigtige ændringer kan bringe af symmetri og harmoni i et ansigt.

- Jeg er meget detaljeorienteret og kunne ikke finde på at gøre noget halvt.

- Jeg føler bestemt, det er en fordel, at jeg i dette fag er uddannet sygeplejerske, da jeg herigennem har fået en dybere forståelse for den enkelte klient, og hvordan man håndterer forskellige behov, psykisk som fysisk.

- Jeg har jo både erfaring med, hvordan man oplyser og vejleder mennesker, men også hvordan kroppen rent anatomisk fungerer. Derudover har jeg forståelse for hygiejne og præcision, og besidder en høj grad af tolerance og respekt for det enkelte menneske. Jeg er derfor rigtig glad for at kunne bringe mine erfaringer som sygeplejerske med i min klinik.

- Jeg arbejder benhårdt for at blive den bedste, og jeg har allerede høstet en del ros på den front fra såvel min lærer på kurset som de modeller og kunder, jeg indtil nu har fået glæden af at forskønne med permanent makeup, siger Camilla Nykvist.

Camilla Nykvist har i hele november åbningstilbud på sine behandlinger.

Permanent makeup

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag.

Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid, og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare det optimale resultat.

Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som en behandler kan informere dig om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce