Annonce
Ugeavisen Svendborg

Charlotte er ny frisør på fire hjul

Den 31-årige frisør, Charlotte Paaske, er blevert selvstændig med Frisørhjulet. Foto: Michael Thorbjørnsen
Charlotte Paaske tilbyder at klippe og ordne hår hjemme hos kunderne.
Annonce

Vindeby: Det kan være svært at få enderne til at hænge sammen, når man er mor til to mindre børn og samtidig skal passe et job som frisør i en salon med daglige vagter sent på eftermiddagen og på lørdage. Det har 31-årige frisør, Charlotte Paaske, der er bosat på Vindeby på Tåsinge, nu taget konsekvensen af.

- Mine børn er to og fem år, og da hverken min mand eller jeg har vores forældre lige i nærheden til at varetage rollen som babysittere, var det svært for mig at arbejde i en salon, hvor jeg næsten hver dag var nødt til at arbejde til lukketid, fortæller Charlotte Paaske.

Hun har derfor valgt at blive selvstændig med Frisørhjulet, hvor hun tager rundt til plejecentre og familier på Sydfyn for at ordne hår i kundernes private hjem.

- At kunne styre sin dag selv giver bare en større fleksibilitet og frihed - specielt hvad angår børnene, som vi nu kan hente i daginstitutionen tidligere end før, fortæller Charlotte Paaske.

Hun, der er født og opvokset i Aabenraa, fik allerede læreplads som 16-årig og blev færdiguddannet i 2011.

At hun i 2008 flyttede til Sydfyn og herefter færdiggjorde sin uddannelse i en salon i Odense, skyldes kærligheden til en mand fra Nyborg. Han boede og studerede dog til maskinmester i Svendborg, hvor han i dag arbejder som projektleder i SEF.

Charlotte Paaske, der i fire år var ansat i en salon i Svendborg, har allerede fået opgaver i Demensbyen/Bryghuset og andre af byens plejecentre, ligesom hun ordner hår for patienter på to afdelinger på Svendborg Sygehus. Dog ikke farve af hår, som hun har fravalgt som tilbud, da det tager for lang tid. Derimod farver hun gerne bryn og vipper og laver langhårsopsætninger til festlige lejligheder, herunder bryllup.

- Jeg har ligeledes fået kontakt til flere børnefamilier, hvor jeg tager hjem og klipper hele familien på én gang, hvilket er nemt for både kunderne og mig selv, siger hun.

Charlotte Paaske har i sin ugeplan to lange arbejdsdage, tirsdag og torsdag til 21.00.

- Her passer min mand børnene, mens jeg så har tid til at tage ud og klippe andre travle børnefamilier, siger den kørende frisør, der kan træffes på 2677 8702 for aftaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce