Annonce
Ugeavisen Svendborg

Christa hjælper dig til personlig vækst

Christa Bundgaard Frederiksen har siden 2012 stået bag klinik Stjerneenergi på Gammel Sognevej 2A i Stenstrup - et sted for personlig og spirituel vækst. Foto: Dan Gabay
Christa Bundgaard Frederiksen er clairvoyant og med en kreativ og spirituel tilgang hjælper hun mennesker til at leve i fred og kærlighed med sig selv og andre.
Annonce

Stenstrup: Christa Bundgaard Frederiksen, som er terapeut med klinik i Stenstrup, har et ønske om at hjælpe mennesker med at åbne og finde deres sande hjerte. Og hun ved, hvad hun taler om, for hun har gået vejen selv og har skabt en gennemgribende livsforandring for sig selv i forhold til at forstå sine egne tanke-, følelses-, og smertemønstre.

Christa Bundgaard Frederiksen åbnede i 2012 klinik Stjerneenergi på Gammel Sognevej 2A i Stenstrup, et sted for personlig og spirituel vækst, og i dag lever hun udelukkende af sin klinik.

- De erfaringer, værktøjer og metoder, jeg har brugt på mig selv, deler jeg nu med mine kursusdeltagere, så den enkelte lærer at stå ved sig selv og leve et autentisk liv med respekt og i kærlighed til sig selv. Forløbet kalder jeg for Frit Flow, fortæller Christa Bundgaard Frederiksen i en pressemeddelelse.

Annonce

Find kærligheden til dig selv

Det burde, ifølge Christa Bundgaard Frederiksen, være alle forundt at leve i fred og kærlighed med sig selv og andre, men de fleste af os er langt fra at leve et liv i frihed - og måske langt fra at tro på, at det er muligt. Særligt her omkring årsskiftet tænker mange over året, der gik og det, der skal komme.

- Forestil dig, at du har en tryllestav. At du kan få præcis det liv, du drømmer om, at alt er muligt. At du elsker dig selv, som du er. At du er fri for dine tankers begrænsninger, fri for frygt, sammenligninger, usikkerhed, mindreværdsfølelse, smerte og lidelse, siger Christa Bundgaard Frederiksen.

Hun har selv et godt bud på, hvordan man kan skabe den forandring, man ønsker for sig selv. Ikke nødvendigvis ved et trylleslag, men ved en rejse ind i dig selv, hvor du mærker, den du er - med Christa Bundgaard Frederiksen som kyndig rejseleder.

- Gennem mit Frit Flow-forløb lærer du at finde kærligheden til dig selv og dit liv. Du lærer at bryde gamle vaner og mønstre, som du er opdraget ind i, og som er gået i arv. Du får opgraderet din tankegang og får nye handlemønstre.

- Som deltager i forløbet skal du have lyst til at arbejde med sig selv, for i sidste ende skal du jo skabe din egen livsforandring. Du skal være klar til at kigge indad og gøre en indsats - også selvom det kan være svært. Du lærer at blive ven med dig selv, din frygt og dine udfordringer - at gå med tilliden, og i hele forløbet står jeg klar med sparring og kærlig støtte, siger Christa Bundgaard Frederiksen.

Annonce

Fra hovedet ned i kroppen

Hun er clairvoyant og bruger sit klarsyn til at se bag om sine klienters udfordringer, så de ikke skal lede så meget, men kan finde direkte ind til kernen i problemstillingerne og komme i gang med at ændre tankemønstre og handlinger.

- For det handler om at ændre sit mindset og forstå, hvordan tanker og følelser skaber resonans i kroppen og kan sætte sig som stress, uro, tristhed, træthed, hovedpine, migræne, trykken for brystet, overvægt og sygdom. Hos mig lærer man at komme fra hovedet ned i kroppen og ind i hjertet - ind til kernen, hvor blokeringer opløses og sætter dig fri, forklarer Christa Bundgaard Frederiksen i pressemeddelelsen.


Gennem mit Frit Flow-forløb lærer du at finde kærligheden til dig selv og dit liv. Du lærer at bryde gamle vaner og mønstre, som du er opdraget ind i, og som er gået i arv. Du får opgraderet din tankegang og får nye handlemønstre.

Christa Bundgaard Frederiksen


- Mange af dem, der har været i et Frit Flow-forløb, er startet, fordi de søger efter en indre ro og fred - de har en følelse af, at de mangler noget. Mange har interesse for at arbejde med sig selv, men oplever alligevel igen og igen følelser og handlemønstre, der er svære at forandre. På trods af viden og indsigt, kan der være langt fra hoved til hjerte og handling.

- Tidligere deltagere i Frit Flow-forløbet har fortalt mig, at de har fået redskaber til at leve et liv med mere kærlighed, glæde, energi og livslyst. De har fået boostet deres selvværd, så den enkelte nu kan tage sin plads og stå stærkt i sit indre og tør at være sig selv, fortæller Christa Bundgaard Frederiksen.

- Det helt særlige i dette forløb er, at du tilegner dig lette og effektive redskaber og øver dig i at bruge dem, så du resten af livet selv vil være i stand til at takle dine udfordringer på en bedre måde og skabe de forandringer, du ønsker for dig selv.

Annonce

Kreativ og spirituel tilgang

Christa Bundgaard Frederiksen er også udøvende kunstner og har gennem farvernes bevidsthedssprog en kreativ og spirituel tilgang. Hendes faglige baggrund er bred og indeholder blandt andet studier i Rudolf Steiner-pædagogik, kunstterapi, energifeltsterapi, healing og spirituel vejledning.

Hun har haft Lars Muhl og Frank Lorenzen som læremestre og trækker på viden i litteratur af blandt andre Wayne W. Dyer, Louise L. Hay, Inna Segal, Bruce H. Lipton og Byron Katie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce