Annonce
Ugeavisen Svendborg

Coop og Loop Fitness går sammen for folkesundheden

Cristina Thorbjørnsen, leder af Loop Fitness på Ørbækvej i Svendborg, ser frem til, at mange Coop-medlemmer vil benytte sig af tilbuddet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Der er ikke kun sammenfald mellem navnene i det nye samarbejde mellem Coop og Loop, men først og fremmest sammenfald i de to virksomheders vision om at arbejde for at forbedre helt almindelige danskeres sundhed.

Annonce

SVENDBORG: I løbet af januar kan medlemmer af Coop optjene Coop-medlemsbonus, når de træner i Loop Fitness. Med det nye samarbejde håber begge virksomheder at kunne være med til at sætte fokus på vigtigheden af kost og motion som en del af en helt almindelig sund og velafbalanceret livsstil.

Samarbejdet er blevet til på Coops initiativ, da de ledte efter en fitnessudbyder til medlemsprogrammet.

- Coop og Loop Fitness har en fælles mærkesag nemlig folkesundhed gennem motion og kost, derfor er partnerskabet et godt match for os, udtaler chefen for Coops Partnerprogram, Ulrik Hjulmand, og fortsætter:

- Med det her samarbejde når vi bredt ud til Coops knap 1.8 mio. medlemmer i hele landet med et træningstilbud, som matcher målgruppen og støtter op om Coops vision om at hjælpe danskerne med at leve sundere gennem motion og en grønnere og mere varieret kost.

Loop Fitness er blev valgt, da Coop ledte efter en samarbejdspartner til deres medlemsprogram. PR-foto
Annonce

Rigt repræsenteret på Sydfyn

Administrerende direktør i Loop Fitness Brian Schneider uddyber, hvorfor de i kæden var hurtige til at fatte interesse, da Coop henvendte sig omkring et muligt samarbejde:

- Vi kunne straks se det gode match mellem vores målgrupper, placeringen af vores butikker og centre og vores indstilling til træning og sundhed. Sundhed for den helt almindelige dansker er noget, der ligger os meget på sinde, og Coop er en stærk partner for os i realiseringen af den vision.

I Loop Fitness i Svendborg er der positive forventninger til samarbejdet.

- Vi er glade for Coops initiativ, og da vi har rigtig mange Coop-butikker på Sydfyn, håber jeg, at der også er mange medlemmer, som vil benytte sig af det gode tilbud, siger Cristina Thorbjørnsen, leder af Loop Fitness på Ørbækvej i Svendborg.

I første omgang giver samarbejdet Coop-medlemmer mulighed for at optjene bonus, når de træner i LOOP. Men på sigt er det planen, at samarbejdet skal bredes ud til også at omfatte fælles tiltag, som støtter op om det at gøre motion til en helt naturlig del af livet og øge værdien af det at være medlem af såvel Coop som Loop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce