Annonce
Ugeavisen Svendborg

Crossløb langs vandet i Lundeborg

Var det noget med en crossløbetur, så har du snart chancen i Lundeborg. Pressefoto: DGI
Annonce

Lundeborg: Så er DGI's projekt "Bevæg dig for livet" klar med det ottende løb i rækken af fynske crossløbsserie, og denne gang er det i Hesselager, hvor Hesselager Forenede Sportsklubber byder velkommen i Lundeborg den 16. februar.

Der er to distancer at vælge imellem. Den korte rute på 3,8 km og den lange på 7,6 km og det er den eneste af de i alt ti fynske løb, hvor deltagerne bliver udfordret med at løbe i sand helt nede ved vandkanten.

- Crossløbene er for løbere i alle aldre og på alle niveauer,” fortæller Julie Faurholt Pedersen, der er løbekonsulent hos DGI Fyn.

Med cirka 750 forhåndstilmeldte deltagere, er det en stor opgave for en lille klub, at få stablet et crossløb på benene. Men Jacob Tanne, der er crossløbsansvarlig for Hesselager Forenede Sportsklubber fortæller, at:

- Vi har heldigvis mødt utrolig stor opbakning i lokalområdet. Nogle stiller faciliteter gratis til rådighed, og mange har meldt sig til at være frivillige på selve dagen.

Hvis man forhåndstilmelder sig løbet på DGIs hjemmeside www.dgi.dk/crossløbfyn, er prisen 50 kr. Man kan også møde op den 16. februar og blive eftertilmeldt, så koster det dog 100 kr. På hjemmesiden kan man også læse mere om arrangementet, og se en samlet oversigt over alle fynske crossløb.

(anwni)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce