Annonce
Ugeavisen Svendborg

Dansk-italiensk dirigent i spidsen for musikkorps

Prinsens Musikkorps spiller torsdag aften i Koncerten i Ollerup. Pr-foto
Annonce

Ollerup: Torsdag den 10. september kl. 19.30 inviterer Koncerten ved Ollerup Efterskole Sang & musik til koncert med Prinsens Musikkorps, som denne aften dirigeres af Giorbano Bellincampi.

Giordano Bellincampi, 55 år,  er en italienskfødt dansk dirigent og trombonist. Han er musikdirektør for Auckland Philharmonia Orchestra og tidligere chef for Duisburg Philharmonic, chefdirigent for Kristiansand Symfoniorkester, musikdirektør for Danmarks Nationalopera i Aarhus samt chefdirigent for Copenhagen Philharmonic Orchestra.

Bellincampi blev født i Rom i 1965. I 1976 flyttede han til Danmark med sin familie og blev uddannet ved Det Kongelige Danske Musikhøjskole i København, hvor han studerede både bastrombon og dirigering, sidstnævnte under den berømte finske dirigent Jorma Panula.

Giorbano Bellincampi dirigerer torsdag aften i Koncerten i Ollerup. Pr-foto

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. Orkestret har til huse på Skive Kaserne. Musikkorpset tjener både kongehuset, forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Prinsens Musikkorps er særligt, ifølge en pressemeddelelse, kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og festlige nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Billetter skal købes kun online via Billet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce