Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat om grøn omstilling i Svendborg

Rasmus Helveg Petersen vil på mødet redegøre for muligheder for samarbejde mellem kommunalbestyrelse og Folketinget om grøn politik. Arkivfoto
Radikale lægger op til åben debat om den grønne omstilling i Svendborg Kommune.
Annonce

Svendborg: Regeringen har som mål at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030 målt i forhold til 1990, og en klimalov, der skal vise vejen hertil, er på vej. For nylig blev der holdt et C40 møde i København. C40 er et globalt bynetværk af borgmestrene fra en række af verdens største byer, som sammen arbejder for at reducere udledningen af CO2 og andre drivhusgasser samt fremme bæredygtige løsninger i byerne, mindske luftforurening og skabe sunde og gode byer at leve i.

"Svendborg er ikke én af verdens største byer. Til gengæld, synes vi, blandt de dejligste", skriver Radikale Venstre i Svendborg, der på et arrangement 21. november kl. 19 hos SEF på Fåborgvej 44 i Svendborg vil diskutere, hvor Svendborg er henne med grøn omstilling.

Annonce

Tre oplæg

Teknisk chef hos Svendborg Kommune Marianne Wedderkopp vil fortælle om kommunens klima- og energipolitik og bæredygtighedsstrategi. Administrerende direktør Anders Banke fra SEF vil komme med forslag til grønne tiltag i Svendborg Kommune. Og folketingsmedlem Rasmus Helveg Petersen (RV) vil redegøre for muligheder for samarbejde mellem kommunalbestyrelse og Folketing om grøn politik.

Herefter er der åben debat, og alle er velkomne./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce