Annonce
Ugeavisen Svendborg

Dekoratør og købmand bag outlet på Tvedvej

Kirsten Højrup og Finn Albertsen gør den nye nye outletbutik klar til åbningen onsdag den 20. maj. Foto: Michael Thorbjørnsen
Dekoratør Kirsten Højrup og købmand Finn Albertsen står bag outlet-butik i Experts tidligere lokaler - her kan man bl.a. købe tøj, sko samt tæpper og puder.
Annonce

Svendborg: Coronakrisen har også spændt ben for dekoratør Kirsten Højrup, som i 22 år bl.a. har dekoreret udstillingsvinduer i flere af byens butikker, og for Finn Albertsen, som i en årrække har stået bag tøj- og livsstilsbutikken Finka på hjørnet af Tvedvej og Kobberbæksvej.

- Mine trofaste kunder har på grund af coronakrisen befundet sig i en usikker situation, og flere har set sig nødsaget til at rykke eller aflyse deres aftaler med mig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine 22 år i branchen, fortæller Kirsten Højrup, der kender Finn Albertsen og Finka, som hun laver dekorationsopgaver for.

For Finn Albertsen er netop foråret en højsæson, hvor han med stande deltager på store livsstilsmesser på Fyn og Sjælland.

- De er over en bred kam blevet aflyst, og det kan selvfølgelig ses på min omsætning - og ikke mindst varelager, som bare bugner, fortæller Finn Albertsen.

- Covid-19 har lagt alt ned, og vi savner og mangler messerne og dekorationsopgaverne i vores omsætning, men også de travle dage og kontakten med kunderne, siger Finn Albertsen og Kirsten Højrup.

Den nye outlet åbner Kirsten Højrup og Finn Albertsen på Tvedvej, hvor Expert og senest Boutique Mary havde til huse. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Tøj fra konkurs

Købmanden og dekoratøren har derfor besluttet at hjælpe hinanden, da Finn Albertsen/Finka har varerne, Kirsten Højrup timerne - og fordi Experts tidligere butik på Tvedvej 79 står tom, efter at Boutique Mary lukkede for nogle uger siden.

- Situationen skal vendes til nye muligheder, så nu åbner Finka nu en outlet-butik, hvor Kirsten indretter, skaber sammenhæng og servicerer kunderne, fortæller Finn Albertsen.

Butikken vil have salg af tøj, sko, tæpper, puder og meget andet.

- Der er bl.a. dametøj fra en tøjkæde, som i 2019 gik konkurs, og hvor jeg billigt opkøbte en del af varelageret, og det kommer nu kunderne i Finka til gode, siger Finn Albertsen, som i lokalerne også sælger bl.a. tøj fra Ofelia, boligtekstiler fra Tine K. og Rug Solid’s recycled tæpper.

- Jeg vil løbende være på farten for at opkøbe og tilføre butikken nye varer fra virksomheder i hele landet, som er ramt af coronakrisen, siger Finn Albertsen.

Annonce

Speciale i restsalg

Kirsten Højrup har siden 1998 været selvstændig med firmaet Højrup Dekoration og Indretning, og hun har normalt kunder i alle de større handelsbyer på Fyn. Hun har også kastet sig over boligindretning, hvor hun inspirerer og giver forslag til møblering og farvevalg i private boliger

Finn Albertsen har siden november 2010 stået bag firmaet og forretningen Finka, som tilbyder gaveløsninger til private og erhvervslivet samt lagersalg med tøj og alverdens ting til hjemmet.

- Jeg har gjort det til mit speciale at købe ting op fra større restsalg. Og ved at jeg køber stort ind, kan jeg f.eks. tilbyde kunderne mange mærkevarer til priser, der ligger ca. det halve under, hvad de normalt skulle koste, siger Finn Albertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce