Annonce
Ugeavisen Svendborg

Delle-sang på YouTube

Tegneren Alberte Jael Søby Nissen har lavet denne fine tegning til Dyr i Drifts sang om Delle.
Dyr i Drift har fået fået indspillet en musikalsk hyldest til Delle.
Annonce

Svendborg: Delle, som i nu et år har glædet store og små med sin tilstedeværelse og hop i Svendborgsund, har fået sin egen sang, som fra og med  i morgen, onsdag d. 9. september kl. 12.55, kan høres og ses på YouTube og Facebook.

Sangen blev dog allerede skabt tilbage i juni af Dyr i Drift, lokalt orkster med sange om dyr som speciale. De tre medlemmer, Morten Overgaard-Dahl, Jonas Hellerstedt og Anders Hjuler, har skrevet teksten sammen, mens det er Morten Overgaard-Dahl, der har komponeret melodien.

Sangen blev første gang præsentet live den 29. juli på torvet til en af Café Svends børnekoncerter. Efter koncerten planlagde Dyr i Drift at indspille sangen, hvilket man brugte nogle dage i august på.

- Vi vil gerne dele sangen med de mange, der holder af Delle og synes han er fascinerende, og derfor fandt vi det oplagt til sangen at lave en video i samarbejde med de mange mennesker, der har taget billeder og videoer af øresvinet, fortæller Jonas Hellerstedt.

Jonas Hellerstedt synger for i Dyr i Drifts sang om Delle. Privatfoto

Dyr i Drift efterspurgte derfor fotos og klip af Delle, og velviljen og interessen for at bidrage har været stor.

- Videoen, som altså er en collagefilm af privatpersoners film og billeder, glæder vi os til at offentliggøre på onsdag. Vi er desuden i gang med at få sangen lagt på Spotify og Itunes, hvilket forventes at være klar om to uger, oplyser Jonas Hellerstedt.

Derudover har bandets faste tegner, Alberte Jael Søby Nissen, der har tegnet 40 dyr for Dyr i Drift med hendes særlige og personlige streg, tegnet sit bud på byens særlige gæst.

- Tegningen vil blive trykt som køleskabsmagnet af vores venner i det bæredygtige firma “Right On“, og de gives væk gratis så længe lager haves, siger Jonas Hellerstedt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce