Annonce
Ugeavisen Svendborg

Det betaler sig at komme først: Volkswagen Svendborg gav 14 nye bilejere en helt særlig aften

Christian Løfgren er den stolte ejer af en spritny Volkswagen ID.3 1st edition. PR-foto
14 nye bilejere fik sig en helt særlig aften, da Volkswagen Svendborg skulle overrække dem nøglerne til deres nye Volkswagen ID.3 1st edition.
Annonce

Jeg har det, som da jeg var dreng, og jeg glædede mig til juleaften.

Christian Løfgren, ny bilejer


Svendborg: Torsdag aften 24. september var der rød løber og flag foran indgangen til Volkswagen Svendborg. Den lokale bilforhandler stod klar med 14 af de helt nye elbiler fra den tyske bilgigant - nemlig Volkswagen ID.3 1st edition. Bilerne, der stod nypudsede på rækker i butikken, skulle udleveres til kunder, der havde betalt for at komme foran i køen til at få den eftertragtede elbil.

Derfor havde Volkswagen Svendborg torsdag aften inviteret de 14 pre-bookere til et særligt arrangement i butikken på Englandsvej.

- Jeg har det, som da jeg var dreng, og jeg glædede mig til juleaften, lød det fra en af de fremmødte, Christian Løfgren fra Thurø, der følte sig godt til rette i sin nye ID.3 1st edition, skriver Volkswagen Svendborg i en pressemeddelelse.

14 nye biler triller nu nærmest lydlyst rundt på Svendborgs veje. PR-foto

- Det er fantastisk at køre elbil. Og hvis man ikke har prøvet det, så kan jeg kun anbefale, at man tager ud og besøger sin lokale forhandler og får det prøvet. Det er stilheden, når man holder for rødt. Og så accelererer den rigtig hurtigt, fortæller Christian Løfgren.

Annonce

Særlig aften

Han er en af de mange kunder, som Volkswagen Svendborg ville give en særlig aften i forbindelse med, at nøglerne skulle udleveres til de glade ejere af Volkswagens nye darling.

- Vi er ualmindeligt taknemmelige over, at så mange har valgt Volkswagen i Svendborg til at levere deres nye ID.3. Og det er vigtigt for os, at de får en speciel oplevelse. Derfor arrangerede vi den her lidt særlige udlevering, fortæller Hans-Henrik Vilhelmsen, direktør hos Volkswagen Svendborg, i pressemeddelelsen.

Instruktionen af bilens mange færdigheder foregik gennem en video på storskærm, så alle fremmødte kunne stå ved egen bil, og dermed ikke stod tæt, når alle detaljer blev gennemgået. PR-foto

De afsprittede ID.3-biler blev overdraget til de nye ejere sammen med en nøgleboks med VW-nøglering, lidt snacks i en goodiebag og en skål med et glas bobler. Instruktionen af bilens mange færdigheder foregik gennem en video på storskærm, så alle fremmødte kunne stå ved egen bil, og dermed ikke stod tæt, når alle detaljer blev gennemgået. Samtidig var der håndsprit ved indgangen til alle, og mundbind til dem der havde det bedst med det. Derudover bar personalet mundbind af hensyn til kunderne.

Klokken 20.30 trillede alle bilerne nærmest lydløst ud i september-mørket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce