Annonce
Ugeavisen Svendborg

Det kører godt for Martin

Martin Nielsen, som nu har succes som kørelærer, er ikke ukendt med det sydfynske, for her han arbejdet som tømrer, ligesom han har gjort sig med bolden i både S.f.B. og Tved BK. Foto: Karl Edvard Hansen

En dårlig ryg gjorde, at Martin Nielsen måtte foretage et jobskifte. Det har han ikke fortrudt, for efter at være uddannet som kørelærer sidste år, har han nu succes med egen køreskole i Svendborg.

Annonce

SVENDBORG: I oktober måned sidste overtog Martin Nielsen en eksisterende køreskole i Svendborg med lokaler, faciliteter samt igangværende elever. Og her ved årsskiftet satte Martin Nielsen sit personlige præg på køreskolen, idet den fik navnet Martins Køreskole med adresse i Kullinggade 1C.

Martin Nielsen, som ellers er uddannet tømrer, arbejde i flere år inden for entreprenørbranchen, både privat og i kommunalt regi og meget af tiden som maskinfører - men på grund af en rygskade måtte han omskole sig. Og valget faldt altså på uddannelsen som kørelærer, som han fuldførte sidste år.

- Det har jeg ikke fortrudt, for jeg har stort set altid været vild med alt, hvad der kan køre, fortæller 37-årige Martin Nielsen, der bor i Rudkøbing.

På den forholdsvis korte tid, som Martin Nielsen har drevet sin køreskole i Svendborg, har han formået at uddanne fem elever. Og tilgangen er også ganske fin, idet Martin Nielsen i øjeblikket underviser cirka 30 elever - herunder et hold på 18 kørekortsaspiranter fra Vejstrup Efterskole.

- Du må jo erhverve et kørekort som 17-årig i dag, man skal dog have en voksen ledsager med, da man først må køre alene, når man er fyldt 18, forklarer Martin Nielsen.

Annonce

Vrede bilister

Martin Nielsen er af den opfattelse, at de unge gebærder sig godt i trafikken og har en fornuftig holdning til det at være bilist.

Der er mange, der faktisk kunne lære meget af ungdommen. For eksempel når vi ser på det begreb, som kaldes for trafikvrede, hvor folk kører med aggressiv gestikuleren og ikke vil give plads for andre i trafikken.

- Man skal ikke køre på sine følelsesudbrud, det er farligt for både en selv og andre trafikanter, siger Martin Nielsen, som i sin undervisning gerne tager trafikadfærd op.

På "Martins Køreskole" på Facebook kan du læse mere om køreskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce