Annonce
Ugeavisen Svendborg

Det lille Futtog klar med sommerkøreplan

Poul Erik Andersen er idémanden bag at få Det Lille Futtog ud at køre i Svendborgs gader igen. Toget har gennemgået en renovering af de større og fået ny motor, der kører på el. Fra den 25. juni kører togen igen i midtbyen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Bytoget kommer på hjul i midtbyen fra den 25. juni.

Svendborg: Efter et længere ophold i remisen, hvor det er blevet restaureret og gjort køreklar, er Det lille Futtog klar til igen at køre med passagerer i Svendborg midtby.

- I samarbejde med Svendborg Event, Shopping Svendborg, Svendborg Turistforening, Radio Diablo samt vore togsponsorer, har vi sørget for at toget kan komme til at køre i sommerperioden, oplyser Poul Erik Andersen, der er formand for den støtteforening, som har stået bag restaureringen og driften af Det lille Futtog.

Toget kommer til at køre hver fredag og lørdag fra den 25. juni til den 15. august.

Annonce

- Vi glæder os til at komme ud og kører med glade turister, børn, unge som ældre - folk, der skal handle i vores dejlige by.

- Toget er toptunet til opgaven, og der er ingen tvivl om, at det igen vil vække opsigt i vores dejlige by. Ligeledes vil vi gerne i kontakt med et par frivillige chauffører udover dem, vi allerede har.

- Igen viser dette samarbejde, at vi står sammen i 5700 og støtter hinanden med at trække turister og handlende til byen, siger Poul Erik Andersen i en pressemeddelelse.

Ligeledes håber Poul Erik Andersen, at der er nogle aktører i byen, der vil bruge toget til nogle events. Ja, toget har tidligere været brugt til modeshow og andre sjove events, så kun fantasien sætter grænser. Måske er der nogle musikere, der vil tage en tur med toget og givet et nummer, opfordrer han.

Han regner med, at det på grund af den positive coronasituation snart bliver tilladt at køre til juni, men allerede i maj vil man fremvise toget i bymidten, så folk kan komme og se det flotte resultat af den gennemgribende renovering .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce