Annonce
Ugeavisen Svendborg

Detaljer giver køkkendesign karakter

Med lette stålben kan dette køkkenelement ændre karakter til en skænk.  Pr-foto
Svane Køkkenet på Odensevej i Svendborg er klar med det nyeste køkkendesign, som er gennemtænkt fra de store linjer til de mindste detaljer – og tilfører møbelkvaliteten.
Annonce

Svendborg: Svane Køkkenets nye design, S12 Raw Limited Edition, er mere end et køkken – det er et møbel og en måde at tænke indretning på, som gør overgangen mellem køkken og stue mere flydende.

Bag designet står Svane Køkkenets arkitekt, Rolf Birk, der i samarbejde med dygtige produktionsfolk har leveret et designbeskyttet køkken, så det fremstår i snedkerkvalitet:

- Vi har ønsket at skabe et køkken i den ypperste kvalitet, og det er lykkedes ved at forfine og raffinere selv de mindste detaljer, siger Rolf Birk i en pressemeddelelse.

S12 Raw Limited Edition hedder Svane Køkkenets nyeste design. Pr-foto

Køkkenelementer med massive træfronter og fuldfineret træramme udstråler møbelkvalitet, og kan forvandles til en skænk blot ved at tilføje en detalje som lette stålben.

- Med sit unikke design og gennemførte finish tilfører køkkenelementerne varme og rummelighed til familiens mest sociale rum, tilføjer Jesper Tukjær og Claus Larsen, de to indehavere af Svane Køkkenet i Svendborg.

Jesper Tukjær og Claus Larsen står bag Svane Køkkenet i Svendborg. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce