Annonce
Ugeavisen Svendborg

Donutstart gik strygende: Nu overvejer ejer udvidelse af sortimentet

Dines Janagarajah åbnede sin donutbutik 1. august i år, og siden er det gået strygende. Foto: Ida Marie Kristensen
Der har været travlt i donutbutikken i Korsgade siden åbningen af Svendborg første donutbutik, og nu går indehaver, Dines Janagarajah, med udvidelsestanker.
Annonce

Svendborg: Der opstod kø de første mange uger ude foran den nye donutbutik i Korsgade i Svendborg.

Donut Time åbnede 1. august i år, og siden har indehaver, 27-årige Dines Janagarajah, både været nødt til selv at arbejde lange dage og ansætte ekstra personale. Han åbnede butikken sammen med sin 19-årige lillesøster Jennifer og Mathias Bechmann, der er tilknyttet som bager.

- Vi havde travlt det første stykke tid, fordi mange gerne ville se stedet og smage vores donuts. På et tidspunkt var vi fire mennesker på arbejde i løbet af en dag, siger Dines Janagarajah, der kommer med 10 års erfaring fra Pizza2Go på Høje Bøge Vej, som han åbnede med sin far.

- Jeg har jo ikke været i netop den her branche før, så der vil altid være begynderfejl, men det er som om, vi nu har fundet formen, siger den 27-årige, der selv er stor fan af den runde, friterede kage med hul i midten.

I andre dele af landet er donuts eller ret trendy for tiden med åbning af donut-cafeer i de fleste større by. Skulle Donut Time-ejeren absolut vælge en favorit, så skulle det være Ferrero Rocher-variaten, der ses forrest.  Foto: Michael Thorbjørnsen

Det virker til, at det ikke kun er i de store byer, at den lille dessertkage er populær. Svendborgenserne har fået smag for donuts, og især i weekenderne er der travlt i butikken.

- Folk sammenligner dem med kager fra andre donutbutikker, og andre smager dem for første gang. Man kan sige, at min målgruppe nok er de unge, men det er alle aldre, der kommer ind ad døren, så vi har ramt bredere, end vi først troede, siger Dines Janagarajah.

Dog hører han også fra kunder, at folk ikke kommer forbi hver dag, "fordi man ikke kan spise donuts hver dag".

- Jeg går lidt og tænker over, hvordan jeg kunne udvide med et frokosttilbud, så man også kan få noget andet at spise her. Jeg overvejer for eksempel en salatbar eller vi kunne sælge bagels - det er lidt efter samme koncept, siger han.

Indtil videre er første udvidelse af sortimentet, kunderne kan se frem til, dog varm kaffe, som ikke har været muligt at købe, da maskinen har været i stykker siden åbningen.

Den lyserøde donutbutik er ligesom udvalget i køledisken pyntet efter alle kunstens regler. Foto: Ida Marie Kristensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce