Annonce
Ugeavisen Svendborg

Dyt ved banko - præmier for over 40.000 kroner

I pinseweekenden står seks lokale foreninger bag en række bankospil på p-pladsen ved SG Huset. Arkvifoto
Lokale foreninger inviterer til "Banko i Bilen" på p-pladsen ved SG Huset fra den 29. maj til 1. juni. Bankospillet krydres med underholdning for hele familien
Annonce

Svendborg: Dyt og tænd for havariblinket, når du får pladen fuld.

Sådan er opskriften, hvis du får banko i forbindelse med "Banko i Bilen", der består af i alt seks banko-events i pinseweekenden på p-pladsen ved SG Huset på Ryttervej.

De seks foreninger, Svendborg Gymnastikforening, Tåsinge forenede Boldklubber, Svendborg Basketball Club, Gudbjerg Forsamlingshus, Ulbølle Forsamlingshus samt Støtteforeningen for Ulbølle Forsamlingshus, står bag bankospillene, som dog arrangeres af Eventklubben.

- Vi hjælper foreningerne med alt det praktiske omkring eventen, som forhåbentlig udmønter sig i pæne overskud til alle foreninger, siger Benjamin Andersen, direktør i Eventklubben med firmaadresse i Gudbjerg.

Luise og Anders Føns Haaber fra Café Svend underholder til de to familebankoevents om eftermiddagen lørdag og sømdag. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Numre i bilradio og storskærm

Hver af de seks foreninger har fået et "bankotid", som finder sted på følgende tidspunkter.

Fredag den 29. maj fra 20-22.

Lørdag den 30. maj fra 14-16 og 20-22.

Søndag den 31. maj fra 14-16 og 20-22.

Mandag den 1 juni fra 14-16.

Det koster 250 kroner inklusive to spilleplader at få sin bil med maksimalt fem personer med til et at bankospillene, og der er naturligvis mulighed for at tilkøbe bankoplader til alle passagerer i bilen.

De seks spil har tilsammen en præmiesum på over 40.000 kroner, og blandt de større præmier er både fladskærme, PlayStation, Google Home, gavekort til Shopping Svendborg og Café Svend samt mange sidegevinster fra lokale erhvervsdrivende.

Der opstilles på p-arealet en scene, hvorfra numrene findes og "råbes op" over bilradioen. De udtrukne numre vises også på en storskærm bag scenen.

Til hver event bliver der en form for underholdning. De to eftermiddage underholder Luise og Anders Føns Haaber fra Café Svendborg - og Luise vil også her råbe numre op, mens det om aftenen bliver to DJ's, der står for opråb af numre og lidt musikalsk underholdning.

Mandag sluttes alle bankodagene af med et større show, hvor der bliver besøg af en kendt dansk standup-komiker.

Billetter kan købes hos eventklubben.dk - eller ved indgangen.

- Der er plads til cirka 150 biler, så vil man være sikker på en plads, er det nok en god idé at reservere plads, siger Benjamin Andersen.

Overskuddet går som tidligere nævnt til de deltagende foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce