Annonce
Ugeavisen Svendborg

Edo scorer ny pris: En af de største butiksåbninger nogensinde

Edo Hasanbegovic modtog ved det årlige topmøde i Rema 1000-kæden seks pokaler for omsætning og en særlig præmie for i 2020 at have ydet "Årets Pragtpræstation" i hele den danske del af Rema 1000-kæden. Foto: Michael Thorbjørnsen
Rema 1000 og købmand Edo Hasanbegovic har præsteret en af de bedste åbningskampagner nogensinde sammenlignet med de 336 andre Rema 1000-butikker i Danmark.
Annonce

Svendborg: Der har i de seneste par årtier været 336 åbninger af Rema 1000-butikker i Danmark, men én åbning har vakt særlig opsigt i koncernens hovedkontor i Horsens. Da Rema 1000 i Vestergade åbnede den 27. august fik det nemlig kasseapparaterne til at snurre i et særdeles højt tempo - og den tendens fortsatte i den to uger lange åbningskampagne (uge 35 og 36).

Derfor fik købmand Edo Hasanbegovic ved det årlige topmøde for nylig i koncernen overrakt hele seks pokaler og en særlig præmie for i 2020 at have ydet "Årets Pragtpræstation" i hele den danske del af Rema 1000-kæden.

- De havde ikke helt sammenlignelige tal så mange år tilbage, men meldingen var, at jeg og mit personale på omsætning havde lavet en af de bedste åbninger i kædens historie - og vi er altså efterhånden 336 butikker i landet. Hovedkontoret kunne med sikkerhed melde ud, at det var den største åbning i de seneste mange år, fortæller Edo Hasanbegovic.

De seks pokaler fortæller om de rekorder, som Rema 1000 i Vestergade satte i uge 35 og 36.

- Den enkelte butik får en pokal, hver gang man når en vis omsætning. I de to åbningsuger nåede vi at slå vores egen rekord hele seks gange - derfor de mange pokaler, fortæller købmanden, som påtænker at få bygget et lille pokalskab i personalestuen.

- Jeg har efterhånden vundet en del priser, blandt andet som Årets Butik i 2011 med butikken i Ørkildsgade, vel at mærke på internationalt plan, og to gange Best of Svendborg.

- Nu skal pokalerne samles i et skab, så vi slipper for hele tiden at skulle støve dem af. De skal selvfølgelig stå i personalestuen, da alle priser i høj grad er mit fantastiske personales fortjeneste, siger Edo Hasanbegovic, som i samme åndedrag takker sine kunder for den store opbakning.

Edo Hasanbegovic oplyser, at Rema 1000 i Vestergade siden har fortsat de gode takter.

- Vi ligger hele 45 procent over vores budget, hvilket er vildt overraskende og glædeligt, men det kommer sikkert også til at kræve en justering i butikken. På fredage og lørdage har vi oplevet for lange køer ved vores tre kasselinjer, så jeg går med planer om at udvide med en fjerde, fortæller Edo Hasanbegovic.

Han stod som nævnt tidligere bag Rema 1000 i Ørkildsgade (åbnede i 2008), men den solgte han i foråret for at koncentrere kræfterne om den nye butik på hjørnet af Mølmarksvej og Vestergade, som er på 870 kvadratmeter og har 35 ansatte.

Købmanden er selv bosat i Svendborg sammen med hustruen Marlene og parrets tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce