Annonce
Ugeavisen Svendborg

Elektrisk nytårskur hos Ford

Til nytårskuren er der mulighed for at prøvekøre et udvalg af Fords elektriske biler, for eksempel Fords første fuldelektriske bil Mustang Mach-E. Pr-foto
I begyndelsen af det nye år slår Svendborgs Ford-forhandler, N. Kjær Bilcentret, dørene op og inviterer til elektrisk nytårskur. Her kan kunderne blive meget klogere på elektriske biler og opladning, og også selv sidde bag rattet i en af Fords elektrificerede biler - for eksempel den fuldelektriske Mustang Mach-E.

Svendborg:  Hvor langt kan en elbil køre? Hvordan oplader jeg den? Skal jeg have min egen ladestander eller bruge de offentlige? Hvad er forskellen på en elbil og en plug in hybrid?

Spørgsmålene kan være mange, når man som kunde skal forholde sig til en fremtid med en elektrisk bil, og derfor står N. Kjær Bilcentret på Odensevej i Svendborg klar til at hjælpe og informere kunderne i weekenderne d. 8.-9. og 15.-16. januar.

- Vi inviterer alle vores kunder med på Fords elektriske rejse med årets nytårskur. Det er ikke afgørende, om kunderne tidligere har stiftet bekendtskab med elbiler, om de blot er nysgerrige eller helt konkret står overfor et skifte til en elektrisk bil. Vi møder kunderne i øjenhøjde og klæder dem godt på, så de er velinformerede og føler sig trygge på rejsen mod en elektrificeret fremtid, siger Hans-Christian Kjær, adm. direktør og indehaver, i en pressemeddelelse.

Annonce
Hans-Christian Kjær. Pr-foto

- Man kan som kunde for eksempel opleve, hvordan bilen nemt sættes til opladning med ladekabel, og også få indsigt i, hvilken ladeløsning der egner sig bedst til netop dit behov. Du vil også få en introduktion til den smarte FordPass-app, der på bedste vis giver dig mulighed for at overvåge strømniveauet, planlægge din rejse, finde opladningsstationer langs din rute, bruge din smartphone som nøgle samt indsigt i din køreadfærd og meget mere, forklarer Hans-Christian Kjær.

Man har desuden mulighed for at prøvekøre et udvalg af Fords elektriske biler. For eksempel Fords første fuldelektriske bil, Mustang Mach-E, eller Ford Kuga Plug-in Hybrid, der netop er blevet kåret som Årets Familiebil 2021, og som desuden er den bedst sælgende plug-in hybrid bil i Danmark i 2021.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce