Annonce
Ugeavisen Svendborg

Elever gav ideer til Hotel Svendborg

Både elever og Hotel Svendborg fik positivt udbytte af samarbejdet. Privatfoto
Annonce

Svendborg: Elever fra hovedforløbet på uddannelsen dekoratør/visual merchandiser på Svendborg Business har på opfordring fra Hotel Svendborg arbejdet med idéer til, hvordan Hotel Svendborg kan profilere sig yderligere over for deres konferencegæster og give dem en ekstra god oplevelse med hjem. Den ekstra oplevelse skal gerne være medvirkende til, at konferencegæsterne husker Hotel Svendborg. Håbet er også, at gæsterne får lyst til at vende tilbage til Svendborg og Sydfyn både som konferencegæster og turister.

- Vi har gennem årene haft stor glæde af vores samarbejde med Svendborg Business. Derfor var det også naturligt for os at involvere en af vores lokale samarbejdspartnere i udviklingen af vores koncepter, fortæller hotelchef Lise Bisgaard Madsen.

Opgaverne, som eleverne har lavet, er defineret af Hotel Svendborg, men det har været op til elevernes egen innovative tilgang og kreativitet at udforme dem.

Hvad der kom ud af denne indsats blev præsenteret på Hotel Svendborg for Lise Bisgaard Madsen og Thomas Danielsen, som er salgschef, mandag den 7. maj.

Det klarede de, ifølge lærer Mette Mai Kryger, virkelig flot.

- Der var nerver på, og pigerne var spændte, men de klarede det virkelig professionelt, da de skulle præsentere deres idéer og forslag, fortæller Mette Mai Kryger.

Lise Bisgaard Madsen og Thomas Danielsen har fulgt processen tæt hele vejen.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og har oplevet et stort engagement fra eleverne. Alle eleverne løste opgaven meget flot, og vi var meget imponeret over deres kreativitet. Vi har fået mange gode idéer, som vi nu vil arbejde videre med i vores spændende udvikling af Hotel Svendborg, fortæller Thomas Danielsen.

Kirsten Juul Petersen, som er uddannelsesleder for Svendborg Business, er også meget tilfreds med samarbejdet.

- Det er god praksisnær undervisning og eleverne er gået til opgaven med stor entusiasme. Vi er rigtig glade for at indgå i denne type samarbejder med det lokale erhvervsliv, så vi kan vise, hvor meget vi kan. For det kan vi, siger Kirsten Juul Petersen.

På Svendborg Business kan man uddanne sig til handel, butik, kontor og event - og tage en EUX, som er den erhvervsfaglige studentereksamen.

Eleverne kom bl.a. med nye ideer til indretning og brug af atriumgården. Privatfoto
Hotelchef Lise Bisgaard Madsen og salgschef Thomas Danielsen lyttede interesseret til elevernes ideer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce