Annonce
Ugeavisen Svendborg

Emil Jakobsen til tysk topklub og VM

Emil Jakobsen, talentfuld fløj i GOG, spiller efter denne sæson i den tyske Bundesliga. Pr-foto
Det fynske stortalent Emil Jakobsen skifter fra GOG til Flensburg-Handewitt.
Annonce

Gudme: Når den indeværende sæson er spillet til ende, forlader 22-årige Emil Jakobsen GOG til fordel for Flensburg-Handewitt, der har købt venstrefløjen fri af hans kontrakt et år før udløb.

- Først og fremmest ønsker vi selvfølgelig Emil alt muligt held og lykke i fremtiden. Han er endnu et eksempel på den imponerende lange række af talenter, der for alvor har foldet deres vinger ud i den gule bluse, og den rejse har vi nydt godt af i GOG, siger direktør Kasper Jørgensen, der i en tid har haft en fornemmelse af Emil Jakobsens snarlige farvel.

- Vi havde kontrakt med Emil til sommeren 2022, men det er klart, at når en ung spiller over en lang periode bidrager med så mange og så flotte scoringer og samtidig spiller sig på landsholdet, så er vi godt klar over, at tiden i GOG-trøjen sandsynligvis lakker mod enden.

- Sådan er kårene for klubberne i den danske liga, og vi beviser endnu engang, at vores spillere er interessante for de største håndboldklubber i verden, siger Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Direktøren glæder sig samtidig over, at Emil Jakobsen kan være på holdkortet frem til sæsonens afslutning.

- Emil har været i GOG længe, så han har både vundet DM-bronze og DM-sølv, men han var også med til at vinde pokalturneringen i oktober, og jeg er helt sikker på, at han gerne vil vinde en DM-guldmedalje med os, før han drager ud på videre eventyr, siger  Kasper Jørgensen.

Annonce

Med til VM

Emil Jakobsen skiftede til GOG fra barndomsklubben Kerteminde HK i 2009. I GOGs gule trøje blev det  i ungdomsrækkerne blandt andet til to U18-guldmedaljer.

Sideløbende med klubkarrieren har Emil Jakobsen først tørnet ud for diverse ungdomslandshold, og han var i 2017 med til at vinde bronze ved U19-VM i Georgien - en turnering, hvor unge Jakobsen kom på All Star holdet som turneringens bedste venstrefløj.

I foråret 2019 rykkede Emil Jakobsen ind i de voksnes rækker i landsholdsregi, da han debuterede på udebane mod Montenegro i EM-kvalifikationen. Siden er yderligere tre landskampe skrevet ind på CV’et, og GOG-fløjen er også med i Nikolaj Jacobsens trup, der rejser til Egypten i januar.

Her skal også GOG-spillerne Anders Zachariassen, Morten Olsen og Mathias Gidsel repræsenterer de danske farver, mens GOG-målmand Viktor Gisli Hallgrimsson er udtaget til det islandske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce