Annonce
Ugeavisen Svendborg

En kærlig hyldest til Olsen-Banden

I Per Kuskners foredrag bliver der også set på, hvorfor filmserien om Olsen-Banden blev en kæmpesucces, og hvorfor filmene stadigvæk holder her 50 år efter. Foto: Rolf Konow
Annonce

Egense: Der er mulighed for at komme tæt på et stykke dansk filmhistorie, når Per Kuskner holder foredrag i Egense Forsamlingshus torsdag 12. december kl. 19.30.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Min tid i gule sokker", som forfatter Per Kuskner skrev i samarbejde med Morten Grunwald. Der bliver givet et indblik i hovedpersonerne og skuespillerne bag de legendariske og folkekære karakterer. Der bliver også set på, hvorfor filmserien blev en kæmpesucces, og hvorfor filmene stadigvæk holder her 50 år efter.

Arrangementet bliver også visuelt spændende, da han hiver gamle billeder og videoer frem fra gemmerne, mange af dem er med garanti set før, og andre billeder er forbeholdt til de få.

Efter foredraget vil der traditionen tro være julelotteri, hvor man opfordres til at medbringe en lille pakke til lotteriet.

Foredraget sker i et samarbejde mellem Egense Menighedsråd og Egense Rantzausminde Foredragsforening. Der er fri entré. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce