Annonce
Ugeavisen Svendborg

Er telefonen død? Få hurtig hjælp til mobilen

Kasper Knudsen, indehaver af Fixmac i Voldgade tilbyder under coronanedlukningen af afhente og reparere ødelagte Iphones. Privatfoto
Er din Iphone død, så er der under coronanedlukningen hjælp at hente hos Fixmac, som henter din ødelagte telefon - og bringer den tilbage i repareret tilstand.

Svendborg: Der er ting, de fleste har meget svært ved at undvære, og øverst på listen er vel mobiltelefonen - og hvad gør man så, når mobilen strejker, og mobilbutikker samt tilhørende værksteder er lukket på grund af coronarestriktionerne.

Her er der nu hjælp at hente hos Fixmac i Voldgade i Svendborg, som i denne coronatid har tænkt i nye baner, når det handler om reparationer. Løsningen er afhentning af din ødelagte mobiltelefon - og efterfølgende levering, når den er repareret.

- Hvis uheldet er ude, og din Iphone er i stykker, så skal den jo laves hurtigst muligt, da de fleste jo er så afhængige af telefonen. Derfor har jeg lavet et bilkoncept, som fungerer på følgende måde.

- Man skriver en mail til os med problemet. Vi kommer ud og henter enheden på adressen - naturligvis med mundbind og en frisk negativ coronatest. Vi tager mobilen med på værkstedet og laver mobilen. Når Iphonen er fixet, spritter vi den 100 procent af overalt, ligger den i en pose, og kører ud og afleverer den, fortæller indehaver Kasper Knudsen.

Han understreger, at denne service kun gælder ved akutte situationer, hvor telefonen er "død".

- Handler det om ødelagte skærme, hvor telefonen dog stadig fungerer, må man vente til, vi genåbner igen, forhåbentlig den 17. januar, siger Kasper Knudsen.

Kasper Knudsen var  kun 17 år, da åbnede han sin første webshop, og den unge iværksætter har i nu fire år stået bag Fixmac, som reparerer alle former for Apple-produkter og sælger tilbehør (covers og panserglas) til samme.

- 80-90 procent af svendborgenserne har jo et produkt fra Apple, så der er hele tiden travlt på værkstedet med reparationer og opdateringer, når vi altså har åbent. Med dette tiltag håber jeg under nedlukningen at kunne hjælpe lokale med mobilproblemer, men også at holde forretningen lidt i gang, fortæller Kasper Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce