Annonce
Ugeavisen Svendborg

Erfarne VVS'ere etablerer ny virksomhed

Henrik Christensen (th) og Kennet Lund er partnere i VVS-Huset, som den 1. april blev etableret på Rytterskoven i Svendborg Vest. Foto: Michael Thorbjørnsen
Henrik Christensen og Kenneth Lund med tilsammen 54 års VVS-erfaring, står bag VVS-Huset på Rytterskoven.
Annonce

Svendborg: Henrik Christensen (53) har mange års erfaring som driftsleder, mens Kennet Lund (34) i 17 år har arbejdet ude hos kunderne, så det nye makkerpar bag VVS-Huset, Rytterskoven 4 i Svendborg, som tilbyder alt i VVS-arbejde, supplerer hinanden godt.

- Vi har begge en fortid i VVS-gården, men fik i løbet af vinteren lyst til nye udfordringer og var begge nysgerrige på det at starte egen virksomhed op. Så vi etablerede VVS-Huset den 1. april, fortæller Henrik Christensen, som har været medejer (en fjerdedel) af VVS-gården, hvor han de seneste ni år bestred jobbet som driftsleder.

- Jeg har således mange års administrativ erfaring - også hvad angår tilbudsgivning - og ikke mindst et stort netværk på Sydfyn, siger Henrik Christensen, som allerede har hentet så mange projektordrer (nybyggerier og større renoveringer) hjem til sin nye virksomhed, at det har været nødvendigt at ansætte to mand yderligere i VVS-Huset - også fra VVS-gården.

- Der er virkelig gang i byggeriet for tiden, så det er noget, vi lukrerer på her i opstartsfasen, som jo ellers kan være svær for nyetablerede virksomheder, siger Henrik Christensen, som dog gerne ser, at VVS-Huset får flere private kunder.

- En del af vores DNA og glæde ved jobbet er jo at hjælpe private med udskiftning af vandhanen i køkkenet eller få styr på en hane, der løber i badekarret, så vi arbejder nu på at gøre os mere synlige blandt privatkunderne, forklarer Henrik Christensen, der er uddannet smed og autoriseret VVS-installatør - og været i VVS-faget siden 1982.

Kennet Lund har i halvdelen af sit liv arbejdet med VVS, og han mener, at de to indehaveres erfaring og knowhow - og ikke mindst lokalkendskab - nok skal bane vej for vækst i den nyetablerede virksomhed.

- Vi ser begge på god service, kvalitet i arbejdet, ordentlighed samt punktlighed som vores vigtigste målsætninger, og vi sætter samtidig en ære i at samarbejde med byens øvrige håndværkere, så vi fastholder beskæftigelsen hos de små virksomheder hernede på Sydfyn, siger Kennet Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce