Annonce
Ugeavisen Svendborg

Få gratis tjek af dine fødder

Fodterapeut Kamilla Kølle laver gratis fodtjek torsdag på Løve Apoteket. Arkivfoto
Annonce

Svendborg: Vi bruger vores fødder som aldrig før, men er de nu også parate til at klare alle strabadserne?

Det er der mulighed for at få svar på torsdag den 19. september fra 12-16 på Løve Apoteket i bycentret, hvor man i anledning af Fodens Dag den kan få et gratis fodtjek af fodterapeut Kamilla Kølle.

- Især de mange diabetespatienter bør have særlig fokus på deres fødders sundhed, da fodsår hos både type 1- og type 2-diabetikere er en komplikation, der skal tages meget alvorligt. Fodsår kan medføre alvorlige infektioner, der i sidste ende kan føre til amputationer, siger Kamilla Kølle.

Undersøgelser viser desværre, at det kun er 25 procent af diabetespatienterne, der kommer til regelmæssig undersøgelse og behandling hos en fodterapeut.

- Der er sikkert mange, der har den opfattelse, at det kun er ældre damer, der går til fodterapeut. Men det er ikke korrekt. Faktisk er det de færreste, der har en neutral fodstilling. Resten har i mere eller mindre grad forkerte fodstillinger, der kan medføre smerter i knæ, hofter og ryg.

- Fodterapeuterne kan nemt afgøre din fodstilling gennem et fodtjek. Fejlstillinger kan afhjælpes med specielle indlæg og træning. Adskillige sportsfolk har fået forbedret deres præstationer efter erkendelsen af, at have behov for indlæg i deres sko, forklarer Kamilla Kølle.

Et gratis fodtjek varer ca. 15 minutter, og tidsbestilling er nødvendig på tlf. 6221 0062.

Hele dagen gives der rabat på alle fodplejeprodukter fra Mabs. Desuden vil der være tilbud på Apotekets fodpleje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce