Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fem koncerter i vente på Café Rouge

Lasse og Mathilde giver både en jule- og nytårskoncert på Café Rouge. Foto: Elona Sjogren
Den røde café i Møllergade præsenterer koncerter med blandt andre Lasse og Mathilde og Pete Allen.
Annonce

Svendborg: Nu er Cafe Rouge i Møllergade klar med en ny serie af cafékoncerter. Det drejer sig om fem koncerter frem til januar, og der vil blive taget højde for afstandskravene og de aktuelle coronaregler. Derfor bliver der kun solgt 50 billetter pr koncert.

Onsdag den 14. oktober kl. 19.30 spiller Favoritorkestret. Det er den populære duo med bassisten Peter Brusendorff og den bogaktuelle forfatter og kunstner Britta Kristensen, der spiller hjertevarme udgaver af deres favoritsange.

Der bliver både popnumre, jazzstandarts og countryhits fra et langt musikerliv sammen. Sidste år fejerede de 40års jubilæum. Sangene, der alle bliver spillet unplugged , bliver krydret med tænksomme ord og gode historier.

Tirsdag den 15. decemberkan man på Café Rouge få et genhør med den dygtige engelske klarinettist, sanger og entertainer Pete Allen. Pr-foto

Onsdag den 18. november kl. 19.30 kommer Pernille Schrøder & Kingo’s Band.

Kingos Swing Band blev etableret af trompetisten og sangeren Kim Kingo i januar 2011. Orkesteret består af fire erfarne musikere, som har spillet swingende jazzmusik i forskellige sammenhænge gennem de sidste 40 år. Orkestret har specialiseret sig i at spille "gamle" kendte danske numre, som de har givet et friskt, swingende musikalsk udtryk. De benytter sig ofte af solister. Således også denne aften, hvor Pernille Schrøder er i front. Skuespilleren Pernille Schrøder er kendt fra en lang række revyer film, tv og musicals og  Cirkusrevyen.

Annonce

Lasse og Mathilde til jul og nytår

Onsdag den 2. december og onsdag den 6. januar kl. 19.30 optræder Lasse og Mathilde i lighed med sidste år med henholdsvis en julekoncert og en nytårskoncert.

- Sidst var det en stor succes og der var stor søgning til begge arrangementer. De to landskendte musikere formåede at lave to meget stemningsfulde og underholdende koncerter, med et bredt udvalg af sange fra deres enorme repertoire, fortælles det i en pressemeddelelse.

Tirsdag den 15. december kl. 19.30 kan man få et genhør med den dygtige engelske klarinettist, sanger og entertainer Pete Allen, når han efter planen kommer på en lille smuttur til Danmark.

Peter Brusendorff og Britta Kristensen kan opleves på Café Rouge den 14. oktober. Privatfoto

Igen i år bliver det i selskab med fynske Fionia Jazzband under ledelse af saxofonisten Erik Sørensen. De to blæser har i årenes løb udviklet et unikt sammenspil, når de folder sig ud med skønne udgaver af diverse jazzevergreens fra 20’erne og 30’erne. Med sig har de Jens Holgersen på kontrabas og Jens Todeberg Berthelsen på banjo.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce