Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fem terapeuter er gået sammen: Nyt terapi-hus åbnet i Møllergade

Fire af fem terapeuter i det nye klinikfællesskab i Møllergade: Anne Krøyer (tv), Lasse Brahe, Anja Headicar og Kirsten Lauridsen. Maria Pilgaard Andersen var forhindret, da billedet blev taget. Pr-foto
Terapeuterne i Møllergade er et nyt klinikfællesskab i Møllergade 107.

Svendborg: Terapeuterne i Møllergade, som er navnet på et nyt klinikfællesskab, som udbyder forskellig former for terapi og behandlinger ved fem forskellige terapeuter, er netop åbnet i Møllergade 107.

De fem terapeuter bruger i følge en pressemeddelelse klinikken på deltidsbasis og med undtagelse af en, så er alle enten nystartede eller næsten færdige med deres terapeutiske uddannelse.

- Når man skal etablere sig som terapeut, er det særligt vigtigt at have et godt fællesskab af andre professionelle, som man kan udvikle sig med. Og det er netop det, som kendetegner arbejdsfælleskabet af terapeuterne i Møllergade: Vi deler vores viden, og så støtter vi selvfølgelig hinanden i processerne omkring at sætte en selvstændig terapeutvirksomhed op, fortæller Anja Headicar på vegne af Terapeuterne i Møllergade i en pressemeddelelse.

Annonce

- Som nye terapeuter, så kommer vi med ny viden og en entusiasme for at bruge den og det, vi har lært på vores respektive uddannelsesforløb. Og så har vi selvfølgelig alle sammen både livs- og arbejdserfaring, der kommer i spil i den terapeutiske relation.

- Vi tror på, at vores samarbejde vil betyde bedre terapi for klienter, fordi der igennem vidensdeling trækkes på flere retninger og perspektiver. Og så har vi den grundholdning til fælles, at vi gerne vil normalisere selvudvikling og terapi. Alle mennesker oplever udfordringer eller bokser med sider af sig selv, som der kan tages ansvar for i samarbejde med en terapeut. I Møllergade vil vi gerne tilbyde jornært selvomsorg og udvikling i et rum med højt til loftet - her er plads til alle processer, forklarer Anja Headicar.

Terapeuterne i Møllergade udbyder en bred vifte af forskellige terapeutiske tilgange, og giver således klienter mulighed for at finde både den retning og terapeut, der passer bedst til klientens aktuelle behov.

Terapeuterne arbejder på forskellige dage i ugens løb, men det er muligt at finde tider fra mandag til lørdag. Klinikken er at finde i et stort, lyst lokale med gode parkeringsmuligheder tæt ved Føtex.

De fem terapeuter

I Møllergade 107 kan klienter i øjeblikket blive behandlet af:

Lasse Brahe tilbyder hypnose og psykoterapi.

Kirsten Lauridsen tilbyder eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi.

Anne Krøyer tilbyder kropsterapi og massage.

Anja Headicar tager træningsklienter ind i integral dynamisk psykoterapi.

Maria Pilgaard Andersen tilbyder familieterapeutisk træningsterapi.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Flere billetter til Høje Bøge Open Air på højkant: Her er vinderne

Annonce
Ugeavisen Svendborg

2.d plantede blomster hos elforsyningen og lærte om truede insekter

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Re-Choir inviterer til rytmisk forårskoncert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Fra juice til avis

Ugeavisen Svendborg

Vester Skerninge Kro med i nyt kropas

Ugeavisen Svendborg

Kajak for seniorer

Ugeavisen Svendborg

Den Sorte Boks: Fra Thor til Sankt Olav

Ugeavisen Svendborg

Bål, bøger og køkkenfreaks

Ugeavisen Svendborg

Penge til intensiv sangundervisning

Ugeavisen Svendborg

Økonomidirektør takker af efter 34 år

Annonce